Oksywie znowu wzywa :D
Zapraszam w piątek, 26 lutego 2016, w miejscu znanym stałym bywalcom, nowi proszeni są o PW z zapytaniem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Sztab Oksywie #16
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oksywie znowu wzywa :D
Zapraszam w piątek, 26 lutego 2016, w miejscu znanym stałym bywalcom, nowi proszeni są o PW z zapytaniem.
no i extra tylko czy starzy rozpoznają nowe miejsce po zmianach? ;)
i czy jest nowa wygodna sofa żebym mógł pospać - szczerze to z tej co miałeś ostatnio się zsuwałem ;)
Mnie tam Oksywie jeszcze nie wzywa, doktor mówi ze wyniki mam dobre i jeszcze pociągnę...
A tak poważnie to chętnie wpadnę jak nic nie wypadnie :) W kwestii organizacyjnej:
1) Trzeba teraz brać worek z kapciami?
2) Rezerwuję miejsce na siedzenie na sofie zaraz po Piterze!
Jest nowa, wygodna sofa :D
Kolizja dat... Mam w tym czasie byc w Koszalinie...
Przybywam :)
Postaram się przyjechać, aczkolwiek pracuję w systemie zmianowym i nie wiem jak wypadnie 26-go :)
@Jesionen: czy mogę przywieźć monitor Atari SC 1435 o którym kiedyś rozmawialiśmy? Problem nadal nierozwiązany. od pamiętnego Retro-Kompa gdzie katowałem dema na Falcona nigdy nie powrócił do żywych (trafo).
@Grey: Jasne nie ma problemu :) Do zobaczenia. Pozdrawiam
Super, z góry dzięki ! :D
Grey - nie wiem czy czasem Duddi nie będzie miał nowych trafopowielaczy do SC1435
Do SC1435 pasuje HR7533 (ETRF00064) - w sklepach internetowych się zdarza.
Zgadza się ale "wygodniejsze" są FBT43413 i na szczęście dostępne. Regulacja tylko ostrości obrazu i tyle. To tak tylko z mojej praktyki :)
Przypomnienie - spotykamy się za tydzień.
@AdamK: tak jak pisałem wcześniej - postaram się być :)
@Jesionen: czy mógłbyś załatwić dla mnie to trafo i naprawić mi monitor? Będę ogromnie wdzięczny. Znając życie, jeśli teraz tego nie zrobię - nie zrobię nigdy. SV za mocno będzie absorbowało moją uwagę i czas.
@Grey: trafo już czeka:) tylko monitora brak :) obiecałem i zrobię:). Gdybyś nie dał rady być na sztabie zostaw monitorek Piterowi lub Bartkowi:)
@Jesionen: właśnie pisałem, ale zadzwoniłeś :D anyway, dzięki !!!
pozostały mi jakieś koszulki SV, jakby był ktoś zainteresowany nabyciem "kopii zapasowej" to proszę o cynę na PM lub maila.
@Grey: wezmę koszulki z edycji Jaguara moim zdaniem najlepsze 2K13 "L" x2 pozdrawiam:)
Dziękuję wszysykim sztabowcom za przybycie, oraz tym zdalnym :D
a ja dziękuję za gościnę: Adamowi (w lokalu mieszkalnym) a At0mowi (w telefonie) ;)
Przyłączam się oczywiście do podziękowań :) Postaram się na dniach wrzucić jakieś fotki :)
elegancko i kulturalnie było, dzieki za sztaba Adam
Dzięki za sztaba było świetnie, pozdrawiam i do następnego :)
Grey był? Jak to się stało, żeśmy się nie widzieli? :)
@erOS: Był ale ty za późno byłeś uczestnikiem wirtualnym :0
szkoda, szkoda... ale nic nie poradzę, że gospodarz wolał puszczać dema z PC zamiast używać go do komunikacji ;)
btw. następnym razem można wirtualnie ściągnąć więcej osób np. z wysp Wieczora czy Sqwarda :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab Oksywie #16
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 65 zapytań