Nie jednokrotnie chyba jak większość z nas naprawiam kompy, to ludziom ode mnie z wioski, to znajomym etc. Często polega to na czyszczeniu Windy z robali i innego świństwa. Dla ułatwienia sprawy postanowiłem sobie zapodać Pendrive'a i nagrać na niego najczęściej używany stuff, rozwiazanie niby uniwersalne bo grzyby bez USB to teraz chyba nie istnieją, jednak zastanawia mnie maksymalna bezpieczna pojemność takiego pendrive'a, skąd ten pomyśł? Ano ostatnio ogarniałem kompa z Win 95 na FAT16, do tego jak dobrze pamiętam Win 98 to max 20GB HDD a XP max 80GB. Na mój stuff w zupełności wystarczył by Pendrak 256MB ale takich to już raczej się nie dostanie. Podsumowując jakieś 256MB w FAT32 powinno dawać rade na 99% sprzetu, nie mniej czekam na wasze sugestie ;)
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
maxYMiser FM v1.67 Nowa wersja trackera.
Echa Forevera 23 Wyniki konkursów dla platformy Atari.
Atari Font Maker V1.16.14.4 Narzędzie do projektowania zestawów znaków dla Atari właśnie otrzymało aktualizację