no to sie spotkamy w poznaniu :)
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Scena - 8bit » Trip to Opalenica
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no to sie spotkamy w poznaniu :)
Dely? Którym obciągiem jedziesz??? Zamierzam jechać przez Wawe;- tak będzie weselej;- do Krakowa dołącza Dracon_(ten z Katowic);- planuje wyjazd 26 bardzo rano, lub jeszcze z 25/26... to jak?
Będzie literek? (ABCDEF....) - to takie literki.
Mata byc kole 12:00 na zachodnim bo w ryja ;) Tak macie cyrklowac obciagi od siebie :)
Tata wie, tata dobrze gada :)
ale będzie fajny ten pociąg... 8)
i ja też będę nim jechał :twisted:
Pijaki....
Ja też jadę z pijakami!!! :D
Słuchajcie: Trzeba przygotować jakiś plan B może, na wypadek jakby pEkApE zdecydowało się jednak na strajk
Jako, że prawdopodobnbie bede wiozl rzootnik, zdecydowalem sie jednak na samochod, a co za tym idzie prawdopodobnie bede mial jakies wolne miejsce(a), które bardzo chętnie zapełnię w celu obnizenia kosztow. Warunek tylko 1 raczej szczupłe osoby, bo auto strasznie siada pod ciezarem, a stara to krypa i wole nie ryzykowac jakiejs wpadki podczas trasy.
Godzina wyjazdu jeszcze nie wiem, postaram sie wziac urlopa na piatek i ruszyc z rana, coby powoli bezpiecznie sobie dojechac.
Peace!
Xray: to byla aluzja do mnie? No offence...
nie nie ;)) żadnych aluzji ;)) nie jesteś jednynym miskiem ;)) pięciu tez nie zabieram od razu mowie. boje sie po prostu o auto.
[...] postaram sie wziac urlopa na piatek i ruszyc z rana [...]
Peace!
khem, urlopa na czerwony dzien ? (tzn na czerwony w kalendarzu)
Ja pracuje w zbojeckich warunkach jesli chodzi o dni wolne ale tego dnia nie osmielili by sie nawet u mnie kazac przyjsc do pracy :)
Xray - piatek jest wolny! ;)
jak pykapy zastrajkuje to niestety ( dla mnie :D ) jadę brumbrumem i
też będę miał wolne miejsca :twisted:
Jakoś trzeba dotrzeć do Vaśka 8)
Iksie jak by co to o ktrórej się wybierasz i kiedy?
Mikey ma racje ;)) mam tu taki kocioł, że mi się pochrzaniło. w piątek nie pracuje;) więc pełna dowolność godzinowa - raczej w piątek jakoś z rana coby dojechac na tą 15.
Iksie to jak by co robimy "małą" kolumnę....
chociaż chciałbym się przejechać pociągiem...! 8)
tylko trochę mnie martwi te pykapy i ch strajjjjkiiiii! :rolleyes:
Co wy tu opowiadacie ... Przeciez jak PKP zrobi strajk to chyba na party przyjedzie vasko i wy bo przeciez inni tylko pociagami jezdza!!!
Bedzie dobrze, ja wam mowie.
z tego co na onecie czytalem strajk zawieszono.
niestety tak jak obawialem sie wczesniej, praca nie pozwoli mi na przyjazd... 26.12 od 10:00 musz ebyc w firmie... zas 27.12 od 8:00...
ech...
Co wy tu opowiadacie ... Przeciez jak PKP zrobi strajk to chyba na party przyjedzie vasko i wy bo przeciez inni tylko pociagami jezdza!!!
Bedzie dobrze, ja wam mowie.
Nie Dely Ciebie gdzieś "zgarniemy" po drodze :twisted:
Jak strajku nie ma to jadę pociągiem :twisted:
Strajk Generalny. Od ... dziś --''
ajajaj ale się narobiło ...
zacznym oglądać fakty i teleexpresy.. - ciekawy czy coś konkretnego powiedzą.. :rolleyes: :?
Elkabato: o 14.34 przyjezdza na stacje Torun Glowny
Jak juz bede jechal (co jest coraz bardziej mozliwe :) ) to z Wąbrzeźna o 13:51 odjazd (to ten sam pociag). Tam mnie wypatrujcie :)
Póki co, znowu zawiesili strajk. Jajo to będzie, jak go wznowią jak tzreba będzie wracac --'. Jak wy z Poznania to ja z Włocławka będę jechać.
W panoramie jeden ze strajkujacych kolejarzy zapewnil, ze nawet jesli kolejarze beda dalej strajkowac, to w czasie swiat dadza sobie spokoj, wiec na party dojedziemy :) A wiec panie i panowie: JEDZIEMY BEZ OBAW ! :)
Chej Miski jako że macie doświadczenie siem zapytac chcialem:
Ile może kosztowac bilet normalny Wawa - Opalenica ??
Pospiech: = ?
Expres: = ?
moze ile kosztowal w zeszlym roku ?
takie informacje by sie przydaly.
Informacja taryfowa
od Warszawa Centralna do Poznań Gł.
Kilometry: 306 km
Cena(1./2.kl): 62,13/41,42 zł z ulga = 26,10zl + 2zl miejscowka
Informacja taryfowa
od Warszawa Centralna do Poznań Gł.
Kilometry: 306 km
Cena(1./2.kl): 104,25/72,50 zł z ulga = 49,00zl
Cena zawiera dopłatę do EX(1): 9.00 zł;
- w niektórych pociągach dopłata może się różnić
A Iksie ceny są na ten rok! dowiadywałem się całkiem nie dawno :twisted:
a gdzies to mozna w necie poczytac ? czy zadzwoniles ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Trip to Opalenica
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 64 zapytań