Świetnie! Ja niestety tym razem nie dotrę :/ Bawcie się dobrze Panowie.
niewiedza buduje, wiedza rujnuje
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » KRAKÓW Mega_GRYLL party #2 - reaktywacja
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Świetnie! Ja niestety tym razem nie dotrę :/ Bawcie się dobrze Panowie.
Super impreza. Szacunek dla Pabla i Pinokia za przygotowanie party i ogrom pracy, który włożyli w zbudowanie party place oraz późniejsze pozamiatanie tegoż. Odpocząłem i bawiłem się świetnie. Dzięki.
PS. Tak tylko jeszcze zapytam, czy ktoś wie, kto i dlaczego odłączył od mojego komputera w nocy wszystkie kable i nadajnik od klawiatury i myszki? Rozumiem, że cel tego był zacny i mogę się tylko domyślać, że chodziło o pomoc w spakowaniu sprzętu ;)
Yo, przepraszam, ale nie dałem rady dotrzeć na dzień 2. imprezy - ale w 1. bawiłem się świetnie, za co wszystkim obecnym, w szczególności Pablo i Pinokiowi dziękuję! :)
PS. Tak tylko jeszcze zapytam, czy ktoś wie, kto i dlaczego odłączył od mojego komputera w nocy wszystkie kable i nadajnik od klawiatury i myszki? Rozumiem, że cel tego był zacny i mogę się tylko domyślać, że chodziło o pomoc w spakowaniu sprzętu ;)
Ja. Cal tego był zacny, miał cztery literki, zaczynał się na "M", a kończył na "iST". Chciałem uprzedzić właściciela, ale że ten wsiąknął w objęcia Morfeusza, uznałem że dokonam "prywatyzacji" na okres kilku godzin. No i przynajmniej wiadomo, że działa z klawiaturami nieprzewodowymi.
Dziękuję wraz z Pablem wszystkim, którzy przybyli na to mini gryl-party. Dziękuję także koledze Irata4 za wzorowe zachowanie ;). Myślę, że gość zapracował na pewien kredyt zaufania i postuluje o odwołanie wszelakiej maści banów ;)
mini gryl-party
:D :D :D
Gratuluję organizatorom i mam nadzieję że w przyszłym roku już bez problemu w okresie zapowiedzianym ten grYl się odbędzie cobym mógł się pojawić w tej zacnej wiosce po raz drugi po awansie Cracowii której kibice dziwnym trafem chcieli przeszkodzić w pewnym sztabie :P
Foty od calypso2k: http://ftp.pigwa.net/stuff/parties/medi … _calypso2k
Szkoda że mnie nie było:( wakacje... ale najprawdopodobniej wyląduję w krakowie na riwerwashu;)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » KRAKÓW Mega_GRYLL party #2 - reaktywacja
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 61 zapytań