EDIT:
Ogarnąłem terminy i to, co się da. W sierpniu tylko 6.08 mam totalnie wyłączony z obiegu. Daj znać Grey jak najszybciej, bo być może jeszcze jestem w stanie przenieść się z urlopem na sierpień.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k16 - long live the ATARI generation !
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
EDIT:
Ogarnąłem terminy i to, co się da. W sierpniu tylko 6.08 mam totalnie wyłączony z obiegu. Daj znać Grey jak najszybciej, bo być może jeszcze jestem w stanie przenieść się z urlopem na sierpień.
O. W mojej aktualnej sytuacji zniżki na noclegi brzmią dobrze. Dzięki.
Greyu, no jakiś pusty ten grudzień bez SV.... Czegoś mi bardzo brakuje.... Co roku o tej porze byliśmy już po event'cie i z nową energią do działania.
@pin: tak jak napisałem - dam znać do połowy stycznia. muszę najpierw rozeznać sprawę nowej miejscówki. pół roku to dla mnie absolutne minimum na zorganizowanie dobrego eventu.
No. A nawet to trochę mało zapewne.
@yerzmyey: no dokładnie. jeśli jednak sprawy przybiorą pozytywny obrót, to powinno się udać.
Na STNICCC wielu ludzi wyraziło głęboką nadzieję, że przybiorą :) Richard też mówił, że chętnie by przyjechał.
...i na eJagfescie też już parę osób namówiliśmy ! i to nie są żarty już ;)
Tak, to już by było drugie party scenowe tam, są zaprawieni w boju :)
@pin: ta miejscówka ma swoje wady i zalety, ale oczywiście nie mogę jej całkowicie wykluczyć. najpierw zbadam kilka wariantów, kiedyś Sachy wspominał mi coś o szkole nad samym morzem - nie ukrywam że bardzo spodobała mi się ta opcja. nie wiem tylko czy w pobliżu są jakieś hostele/hotele i jak poszłyby ew. negocjacje odnośnie niższych cen. wariant "starego" party place też nie jest do końca spalony.
Będę i ja. Grey pamiętam jak zachęcałeś do pojawienia się na party przy okazji Retrokompa.
Będę i ja. Grey pamiętam jak zachęcałeś do pojawienia się na party przy okazji Retrokompa.
@miro_78: :) zaznaczam że data imprezy może się nieco zmienić.
Wezmę to po uwagę ale raczej nie powinno mi w tym nic przeszkodzić do Gdańska 180 km. Weekendy mam wolne.
Nadszedł czas na konkrety. Pod uwagę są brane 3 odrębne terminy. Ten który zdobędzie najwięcej zwolenników będzie miał decydujący wpływ na przyszłość eventu, dlatego zachęcam wszystkich do udziału w ankiecie!
Specjalne podziękowania dla Wieczora oraz Hospesa, bez których pomocy nie byłoby to możliwe.
Ponieważ czasu do udziału w ankiecie jest stosunkowo mało, będę bardzo wdzięczny za jej rozpowszechnianie.
Dokładnie do 24 stycznia 23:59:59 GMT (czyli 25 stycznia 00:59:59 w Polsce ;) )
Już za parę dni ogłoszenie wyników ankiety wraz z komentarzem :) Jest dobrze, ale zawsze mogło być lepiej - dlatego zachęcam do głosowania wszystkich, którym los SV nie jest obojętny.
Zgodnie z wolą głosujących, SV2k16 odbyło się w zeszły weekend :)
Edit: a na serio, jakbyśmy nie liczyli, wychodzi, że wygrał PSL :D
Zgodnie z wolą głosujących, SV2k16 odbyło się w zeszły weekend :)
tylko ze w innym miejscu.
https://www.youtube.com/watch?v=wxjeqQu07pg
do Gdanska mozna jechac w lecie a nie w zimie
Dzisiaj o północy zakończyło się głosowanie w sprawie terminu Silly Venture 2k16 ! Zgodnie z obietnicą podaję wyniki ankiety - zarejestrowało się 169 osób, z czego 148 oddało głos na konkretny termin. Dodatkowo 72 osoby napisały komentarz uzasadniający swój wybór. Wykres wygląda tak:
Niby wszystko jasne... Ale czy na pewno? Wieczór / LMS zwrócił mi uwagę na pewien "szczegół" - otóż opcja jesienna na pierwszy rzut oka wygrywa i to zdecydowanie - 50%. Drugie spojrzenie - i co? Sumując dwie pozostałe opcje letnie 27% lipiec, 23% sierpień - również 50% ! :)
Poniżej zamieszczam kilka wybranych komentarzy, które oddają istotę sprawy i miały decydujący wpływ na moją ostateczną decyzję.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Paranoid / Paradox (Germany)
Opcja: 2016-11-11 - 2016-11-13
Komentarz: SillyVenture has always been sort of a "pre-christmas"-party and i have liked it a lot this way :-)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Exocet / Checkpoint (France)
Opcja: 2016-07-29 - 2016-07-31
Komentarz: No strong preference between the 2 first dates but summer is definitely better than November as far as I'm concerned :)
Britelite / Dekadence (Finland)
Opcja: 2016-11-11 - 2016-11-13
Komentarz: Only date I can currently be sure is available for me
Earx / Lineout (The Netherlands)
Opcja: 2016-08-13 - 2016-08-15
Komentarz: november is also fine.
Ankieta miała mi ułatwić podjęcie decyzji, ale jej wyniki mocno mnie zaskoczyły. Dlatego wychodząc na przeciw Waszym oczekiwaniom ogłaszam co następuje:
Silly Venture 2k16 odbędzie się w listopadzie w dniach od 11-go do 13-go. Natomiast w lipcu bądź sierpniu z dużym prawdopodobieństwem odbędzie się pre-Silly Venture 2k16 - mniejsza impreza, invite-only na ok. 100 osób, gdzie jednym z konkursów będą invitra - nie tylko na Atari. Będzie to też próba generalna przed właściwą listopadową edycją.
Szczegóły wkrótce.
Jeszcze raz wielkie podziękowania dla wszystkich osób biorących udział w ankiecie, za Wasze komentarze, sugestie oraz liczne głosy wsparcia.
no i git !! pre - 100 osób - mniejsza impreza ! no to mi się podoba
dwa razy SV w ciągu roku!! super!
11.11 piękna data :)
Przydało by się info odpowiednio wcześniej kiedy będzie pre-silly bo w wakacje to ludzie mogą już mieć zaplanowane urlopy .:.
Jakieś patriotyczne akcenty w kompotach? :>
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k16 - long live the ATARI generation !
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 66 zapytań