Dziękujemy wszystkim przybyłym :)
Moje osobiste podziękowania i pozdrowienia lecą dla Pinokia (mam Twój kabel :) ) i LAMERS, za wielki wkład w imprezę - odpowiednio po stronach organizacyjnej i produkcyjnej. Jesteście super!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » RiverWash 2015
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziękujemy wszystkim przybyłym :)
Moje osobiste podziękowania i pozdrowienia lecą dla Pinokia (mam Twój kabel :) ) i LAMERS, za wielki wkład w imprezę - odpowiednio po stronach organizacyjnej i produkcyjnej. Jesteście super!
Ja też dziękuję za miłą imprezkę ;)
W sprawie kabelka, to przy okazji jakoś przedzwonię.
Także zaliczam party do bardzo udanych. Dobra atmosfera jak i ciekawe prace na compo. Dzięki!
party bardzo udane (miejscówka tylko koszmarna - sleeping room ze szczurami 8| )
solidne produkcje - zwłaszcza atari dostarczyło w tym roku
cieszy też, że było sporo ludzi zza granicy - przestają nas traktować jako część syberii??
edit: nie ten temat;)
Byłem pierwszy raz. Tylko w sobotę, w dodatku przed kompotami musiałem się zwinąć. Miejscówka hmmm... Klimatyczna ;-) Miałem okazję pogadać z Amigowcami, napić się piwka, posłuchać "dżemowania" na instrumentach wszech elektronicznych. Ogólnie fajnie. Jak następne będzie gdzieś nie daleko to pewnie znowu się wybiorę :-)
sporo fotek z imprezy jest tu: http://www.slengpung.com/
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » RiverWash 2015
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 57 zapytań