Spoko, dzięki!
http://ym-digital.i-demo.pl/ - http://yerzmyey.i-demo.pl - https://soundcloud.com/yerzmyey
ŻADEN DOBRY UCZYNEK NIE UJDZIE BEZ KARY.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Degeneracja!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spoko, dzięki!
Ja też dziękuję organizatorom mimo, że nie dojechałem... Brawa za chęci i poświęcenie. Za rok postaram się być.
Party mega świetne, dzięki organizatorom i uczestnikom za fajnie spędzony czas! A miejscówka naprawdę super :)
@Jury - nie oddałeś mi dwóch kabli :P
Pin, przeszukaj swoje pudło z kablami, bo oddawałem je Tobie do rąk własnych!!! więc gdzieś muszą być.
Również przyłączam się do gratulacji, mimo iż sam nie mogłem się pojawić. Podobnie jak Wilson - za rok postaram się być :) Cieszy też obecność sOnara. Eh, jak miło popatrzeć na niektóre mordki :)
@skrzyp myślałem ze mi side wybuchło! Proszę nie zmieniaj nic na tek karcie... W takim razie w moim side jest Twoja karta!!!!!
Nie ma problemu, karty są takie same (Kingston z "kwiatkiem") - zrzucę Ci zawartość i wyślę PM z linkiem.
Dziękuję w imieniu Ekipy za miłe słowa;) Wieczorem postaram się coś więcej napisać - teraz niestety w pracy już jestem:P
AS... napisał/a:@skrzyp myślałem ze mi side wybuchło! Proszę nie zmieniaj nic na tek karcie... W takim razie w moim side jest Twoja karta!!!!!
Nie ma problemu, karty są takie same (Kingston z "kwiatkiem") - zrzucę Ci zawartość i wyślę PM z linkiem.
Extra!!!
Ja też dziękuję za party. Za rok na pewno się zjawię w komplecie :)
Jeszcze wczoraj wieczorem czułem w nozdrzach zapach grilla, mimo kąpieli. Bardzo fajna miejscówka - pieczenie kiełbasek pod dachem, a sam ośrodek też niczego sobie. Zloty robią się coraz bardziej luksusowe :)
Tylko pogoda bez zmian - dwa dni zimno, a w dzień wyjazdu słońce
Koncert Yerzmyey-a i Pina był przedni, chciałbym usłyszeć więcej!
Ukłony dla organizatorów za cały włożony trud organizacyjny i dla wszystkich przybyłych!
Dodam jeszcze że organizatorzy zapewnili nam wszelkie wygody i to nie prawda że dach przeciekał tym bardziej, że prawie nie padało ;)
W sumie, to party można podsumować tym obrazkiem.
:)
Hej hej! Jutro napiszę parę słów jeszcze jako "ogłoszenia parafialne" bo dziś nie dam rady:(
Dziękuje absolutnie WSZYSTKIM! Fajnie być atarowcem;) Dobrze że rodzice mi nie kupili comodore:P:P
@Skrzyp: Dobre podsumowanie;) Mam Twoją ładowarkę! Mam nadzieję że Ci się spodobało i zawitasz do Głuchołaz! Tam jest dopiero SUPEROWO!!!
@Grzybson: Mi dredy śmiedzą i przestać nie mogą! Tak więc zapach party jest cały czas przy mnie:P Handluj z tym...:D:D:D
Zdrowie nie pozwoliło dojechać. A chciałem żeby ktoś zerknął na moje SIO2SD i inne. Głuchołazy mam nadzieję odwiedzić.
Hejo! A więc na wstępie chciałem serdecznie podziękować: współorganizatorom: MarkowiP, Pinowi, Mikerowi, sponsorom: Xennowi, Lotharkowi, Ryszardowi Mauersberg, Duddiemu, Anonimowemu Darczyńcy, Montezumie oraz Yerzmyeowi i Lisowi za wspaniałe koncerty (wraz z Pinem) oraz sOnarowi za przeprowadzenie mors-compo, oraz oczywiście wspaniałym Partyzantom!
Nagrody jakie rozdaliśmy na party to:
1. Puchar oraz Ultimate powędrował do Grzybsona za 2 miejsce w Game Compo
2. Side2 wygrał TDC za 3 miejsce za Game Compo
3. Puchar oraz Magnetofon XC11 wygrał EPI za 1 i 2 miejsce w VBXE GFX Compo
4. SIO2SD wygrał Kris3d wraz z córką Hanią za 3 i 4 miejsce w VBXE GFX Compo
5. Puchar oraz czteropak wygrał przedstawiciel Animkomialsów w Wild Compo
6. SIO2SD wygrał Marquise Liebling Pejcz za pierwsze dwa miejsca w Zgadywankach
7. Czteropak otrzymał Pablo za udział w Mors Compo
Wszystkim zwycięzcom gratulujemy!
Ze względu na mała liczbę prac, oraz zmieniony charakter jednego z kompotów i dojście następnych, nagrody zostały rozdysponowane w trochę inny sposób niż zakładaliśmy na początku, ale po przemyśleniach wydaje się nam że to co się udało zrobić jest najbardziej optymalne i sprawiedliwe.
Ustaliliśmy także że nagrody od Montezumy (SIO2BT) oraz Duddiego (3x pokrywy na Atari) wędrują do Głuchołaz.
Teraz chciałem przeprosić za mankamenty organizatorskie, tzn: mało atrakcji które można by zorganizować w wolnym czasie, nie był on wypełniony przez po brzegi jakbyśmy chcieli, były obsuwy z koncertem co spowodowało przeniesienie mini kompotów na następny dzień, nie było siatkówki bo pogoda nie dopisała:( Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć że trochę dobiła mnie mała ilość prac, spodziewałem się troszkę więcej:( Jedną nockę miałem nie przespaną bo mnie nerwy trochę trzymały – wtedy „urodził” się pomysł na wkórwka (dziękuję Dracon__ za pomysł ze stonowaną nazwę :P). Może parę słów o nim: powstał on z eksperymentu (nieudanego:P) na detekcje kolizji na sprajtach (4 playery umiejscowone na kierunkacj i 4 pociski po ukosach). Na party powstało „ogierowanie”, czyli dodanie przejście poziomu, zmiana leweli, logo i ogólna refaktoryzacja kodu jaka była możliwa (pisałem to chyba 5 lat temu podczas pierwszej Grzybsoniady:P). Obiecałem sobie że już nigdy nie będę puszczał niedokończonych rzeczy – niestety złamałem tą zasadę za co wszystkich przepraszam:(
Co do dalszego działania w kierunku robienia kolejnych imprez – jest za wcześnie żeby się wypowiadać;) Raczej na pewno jakby coś było to nie w takiej formie. Kierunek luźnej imprezy z koncertami, dziwnymi fajnymi i śmiesznymi kompotami, grami, grilem. Bez prac przesyłanych i typowych kompotów. Może coś z piknikiem w nazwie? Derenegere-piknik? :D
Hehe, chyba błąd masz, lepiej popraw na "Yerzmyeowi i Pinokiowi (...) wraz z Lisem", bo jak Pinokio to zobaczy, to problem będzie poważny. ;) A znam go, to wiem.
My dziękujemy Lisowi za pomoc i mixowanie całości.
No może faktycznie źle się wyraziłem, ale Pinokiowi dziękowałem wcześniej - stąd ten dziwny spot w zdaniu. A więc podsumuję te koncerty:
w piątek odbył się koncert Yerzmyeya i Pinokia wraz z pomocą Lisa, a w sobotę Pin zagrał z Lisem jamesession. MEGA DZIĘKI CHŁOPAKI!!!
A i jeszcze zapomniałem o prezentacji Ryszarda Niebezpiecznorękiego! Kto nie widział niech żałuje!!! Dzięki Rastan i Konop!!!
jak jeszcze jakąś gafę popełniłem to proszę wybaczcie:]:]
Ode mnie gratulacje dla organizatorów. Super, że udało się zorganizować "Nowy Zlot". I że wypalił.
Za rok na pewno się pojawię.
Pozdrawiam!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Degeneracja!
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 66 zapytań