... w trudzie i znoju, oraz w zaciszu przydomowej kuchni zrodził się szalony pomysł ;)
Całość wygląda tak:
https://www.youtube.com/watch?v=Lcnrtik … e=youtu.be
indżoj!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Videło - klip ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
... w trudzie i znoju, oraz w zaciszu przydomowej kuchni zrodził się szalony pomysł ;)
Całość wygląda tak:
https://www.youtube.com/watch?v=Lcnrtik … e=youtu.be
indżoj!
Nie wszyscy naraz! :D
Zgadza się, wyśmienite, tylko ta gadka na końcu psuje efekt.
Właśnie, właśnie... Pin w jednym miejscu dał, a Yerz w drugim na tym samym forum ;P Panowie, dogadajcie się jakoś next time :D
o - nie wiedziałem że jest w dwóch ;) -
Dely - ogarnij to :D
@Bluki - to taki żart jest ;)
Rozumiem, że żart, ale efekt psuje. Nie pasuje do nastoju muzyki. To tak jakby nagle ktoś wylał kubeł zimnej wody. Śmieszne, ale nie zawsze...
... to jeśli ktoś z Was nie chce sobie psuć klimatu, to zaznaczam że video kończy się tam, gdzie kończy się projekcja wizji i tam naciskamy "STOP" ;)
Fajna interpretacja. Kawałek zresztą też, ale chętnie bym posłuchał w waszym wykonaniu teraz czegoś "z ogniem", np. Chouyaku :)
Dowolna interpretacja jest teraz możliwa, bo są chęci jest sprzęt i nowe pomysły ;)
Świetny klip. A mnie się właśnie podoba tekst Yerzmyeya na końcu. Koledzy w końcu czynią hałas :D
Klip super, tylko po co logo Atari i "PUK Ready" w muzyce spectrumowej? Matrix (pseudo) i prześwietlona klawiatura też chyba z innej parafii, ale ja się pewnie tylko czepiam. I w myśl zasady Yerza, po co mam robić lepsze, skoro to już wszystko zostało z robione i mi przychodzi tylko komentować? :D :D :D
A tak na serio, komentarz na końcu miażdży :D
Zapuszczam linki gdzie trzeba.
bardzo przyjemnie się to oglądało, dzięki panowie
No ładnie tam miksujecie w tej kuchni. Frasunek.
pinokio musisz więcej jeść :)
btw: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/07/ … 34x632.jpg
Pin Yerz
-świetny kawałek!
Byłem w tej kuchni zanim to było modne ;)
BRAVO! :)
Super, gratki panowie - proszę o więcej.
Pozdro
Byłem w tej kuchni zanim to było modne ;)
:D
Czyżby Kuchnia Pina stała się celem pielgrzymek wiernych Atarowców? :D
yeah:] cód miód i orzeszki!!
no i oczywiście szacun dla Larka który to wszystko zmontował! Wyszło naprawdę zaje%^&@#$&! :D
edit:
myślę że Larek z powodzeniem mógłby się zająć VJ-owaniem na koncertach PIN & YERZMYEY :)
Zacne :)
Obejrzałem i posłuchałem od deski do deski, no muszę napisać że wszystko fajnie wyszło. Daliście czadu Panowie no i kamerzysta monter. Muzę muszę przerobić na MP3 i w samochodzie sobie zapodam.
Może tylko mała sugestia na przyszłość, aby uniknąć hałasu, spróbujcie wyciąć oryginalną perkusję z utworu ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Videło - klip ;)
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 63 zapytań