To gdzie to party w końcu?
? HEX$(6670358)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » Derenegeracja
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tę informację, w ramach niespodzianki, podadzą na zakończenie zlotu.
Już tak kiedyś bylo Yerzu. przyjechalem na mini-zlot do Krakowa, podobno bawiłem się świetnie, a następnego dnia obudziłem się w nieznanej mi z nazwy i adresu piwnicy i dowiedzialem się że spadł samolot...
Dziwnym trafem więcej zlotów w Krakowie nie było. Cyzby słuzby?
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
ZTCP Rush Hours 97 miało w ostatnim momencie zmieniony termin i część ludzików przyjechała w tym złym - robili sobie copy party na dworcu.
RH98 dla scislosci.
Gdzieś dzwony dzwoniły...
to jednak w Rudej Śląskiej u MarkaP jest to tajemne miejsce...?? :P
ZTCP Rush Hours 97 miało w ostatnim momencie zmieniony termin i część ludzików przyjechała w tym złym - robili sobie copy party na dworcu.
ojtam ojtam... tydzień w tą, tydzień w tamtą. Ważne, że miejsce się zgadzało ;). A tu mamy odwrotnie - data ustalona, ale miejsce do wyboru, gdzie kto sobie wybierze :P
Może to będzie pierwszy e-zlot?
W piątek o 17:00 wszyscy włączymy Atari, otworzymy piwo, każdy obok na PC uruchomi skype albo jaki zdalny pulpit... ;)
EDITED: Ups, dopiero przeczytałem drugi wątek. Tak że post się zdezaktualizował ;)
Update pierwszego postu o podstawowe informacje;)
- lokalizacja – jest jedna, ale będzie ona potwierdzona w tym tygodniu:) W okolicach Katowic
Nie wiedziałem, że Katowice mają taką szeroką okolicę :P
Update:
Nagraliśmy materiał do teledysku. Jest to jeden z kawałków, które zagramy z Y. na party. Mam nadzieję, że uda się upublicznić finalny video-stuff przez zlotem ;)
Na koncercie dogrywamy z realnych instrumentów na żywo do chip'ów generowanych przez realny hardware ;)
Przy okazji, całe to zamieszanie zmotywowało mnie do ostrego powrotu do grania.
Jest też inny pomysł - zrobię chyba kilka ostrych przeróbek klasyków demoscenowych ;)-
Nie wiedziałem, że Katowice mają taką szeroką okolicę :P
Wszystko jest okolicą Katowic, kwestia promienia ;D
No właśnie.
Philip K. Dick też widział promień.
Update pierwszego postu:)
ps: No Katowice to może i nie są, ale to i dobrze, bo tutaj jak to mówił Pewien Pan "h** d** i kamieni kupa". W Istebnej za to jest zajebiście;)
niestety na dzień dzisiejszy szanse na moją obecność spadły do 10 %. Mam nadzieję, że nadal będę pracował, żeby chociaż raz do Głuchołaz dojechać :P
Jedzie może ktoś samochodem z okolic Lublina i przygarnąłby Jenota sztuk 1? Do wachy się oczywiście dorzucam.
Ja niestety chyba nie pojade (termin, kasa, brak auta) - ale gdybys nie znalazl innej opcji to sa bezposrednie busy Lublin-Wisla oraz Lublin-Zywiec.
Jenot - wywiem się, jak tam Rzeszów się wybiera i może dobijesz gdzieś do trasy ;). Dam znać.
Pin: Dzięki, czekam na info, do Rzeszowa nie mam żadnych problemów z dojazdem.
Uwaga!!!
Trwają prace nad wydrukiem votek ;)- Plan jest taki:
http://atariki.krap.pl/index.php/SMM804
:D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Derenegeracja
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 67 zapytań