Mam wersję "Delta Composer v1.6 by Konop of SHADOWS!".
1. Czy ktoś ma do tego instrukcję i byłby łaskaw się podzielić?
2. Czy jest do tego formatu player?
3. Czy są inne wersje tego programu?
niewiedza buduje, wiedza rujnuje
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Bubble Bobble dla Atari 8-bit Wersja ta bazuje na edycji BBC Micro, jednak została napisana niemal od podstaw, by maksymalnie wykorzystać możliwości Atari.
Silly Venture 2024WE - wyniki Ponad sto prac wzięło udział w compo SV2024WE
Trwa Silly Venture 2024 w Gdańsku! Party się rozpoczęło, zajrzyj po link do streamów.
Flop 68 Po dwuletniej przerwie wraca Flop!
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
atari.area forum » Scena - 8bit » Delta Composer
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam wersję "Delta Composer v1.6 by Konop of SHADOWS!".
1. Czy ktoś ma do tego instrukcję i byłby łaskaw się podzielić?
2. Czy jest do tego formatu player?
3. Czy są inne wersje tego programu?
Ja służbowo używam wersji 1.8f, o player musisz pytać Konopa, ale z tego co wiem nie jest on ogólnie dostępny.
2. https://sourceforge.net/p/asap/code/ci/ … 02/dlt.as8
Zwykle pliki DLT mają 11270 bajtów. W/w player oczekuje jeszcze jednego bajtu więcej, który informuje o tablicy basów (są dwie możliwe - bajt zwykle ma wartość 0 a w pojedynczych przypadkach 1).
3. Gdyby nie udało Ci się skontaktować z Konopem, mogę spróbować odgrzebać swoją korespondencję z nim, chyba wspominał o wersjach composera.
jest pelna instrukcja do Composera i do plajera. jest tez plajer dla dwoch kanalow, mozna kompilowac z wykorzystaniem zmiennej xAUDCTL xBIOSa.
z tego co wiem materialy nie sa ogolnodostepne - nalezy kontaktowac sie z autorem programu.
z Delty korzystam do odtwarzania muzyki podczas I/O np. w DeathChaseXE
Dziękuję Panowie. Skontaktowałem się z Autorem i otrzymałem interesujące mnie informacje.
jest pelna instrukcja do Composera i do plajera. jest tez plajer dla dwoch kanalow, mozna kompilowac z wykorzystaniem zmiennej xAUDCTL xBIOSa.
temu Panu dziękujemy za wypowiedź ;)
Kurde. Pin. Chcesz ostrzeżenie wzrokowe? ;>
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Delta Composer
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 67 zapytań