Bug REP:
* Edycja patternu; odpalam HELP'a, wracam - bierzący pattern zostaje skasowany
* Edycja instrumentu;- edytowany instr. znika;- po edycji, jeśli zmienie numer edytowanego instr. W zasadzie instrument ten teoretycznie jest, lecz z "wykresu" zostaje tylko pierwszy słupek. (Sorry, nie wiem jak to inaczej napisać)
* W patternie;- instrument bez numeru instr;- czyli "modulowanie" instrumentem w oparciu o jego wybrzmienie/loop;- w takim przypadku, jeśli całość odpale w songu - po napotkaniu takiego instr. permanętna CISZA. A nie to chciałem słyszeć ... :lol: (w opisanym przypadku 4xna ramkę, nie sprawdzałem niżej)
* Kombinacja klawiszy ctrl + 1....f ustala w patternie głośność dla poszczególnych nut;- i tu dla przykładu ctrl + A - skrót dla "odznaczania" znacznika.... może inna kombinacja dla tegoż wynalazku???
...i Jaskier; wielki szacunek za to, co można tam zrobić z bassem;- hehe- jest to definitywny koniec sporu o SID'a. To dla zwollenników zakładania tegoż do Atarki;- w opisanym układzie nie ma to najmniejszego sensu. Przynajmniej jak dla mnie - TMC2.0 wystarczy w zupełniści. Róló! :idea: :lol:
...
I na koniec;- Jaskier? A istnieje szansa napisania chciażby konwertera z wersji 1.x, w którym była by możliwość przeniesienia samych patternów do 2.0???
Kontakt: pin@usdk.pl