mgr_inż .... kategorie zgodne z regulaminem.
:) - przeciez jest zawieszony ponoc?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
atari.area forum » Zloty » ATARI Party Głuchołazy 2015
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mgr_inż .... kategorie zgodne z regulaminem.
:) - przeciez jest zawieszony ponoc?
I w sumie prawidłowo... Już gdzieś pisałem, że bardzo podoba mi się opcja typu: 1. Prace mają być, 2. Mają działać :)
Nie, nie... Ja nie dam się wciągnąć w tę dyskusję :)
Jak już tu gdzieś ktoś bardzo roztropnie napisał, obowiązkiem kodera jest sprawić, żeby program działał. Jasne jest, że jeśli nie działa na (znanej od 20 czy 30 lat) konfiguracji u użytkownika, to jest to raczej wina kodera, a nie konfiguracji.
Pin- regulamin był zawieszony przed tegorocznym party. Obecnie rozmawiamy o roku 2015.
XXL- bardzo Cię proszę ,nie pisz nic więcej. Twoje opinie znamy b.dobrze ,prezentujesz je niezmienione od lat kilku.Wystarczy.
nie wyrazam opinii tylko pytam. chcialbym wziac udzial w konkursie ale jest rozbieznosc miedzy tym co slysze od Ciebie a tym co czytam na stronie zlotu, nie wiem czy sie nastawiac. atari 8bit to raptem 5 konfiguracji z czego popularnosc zyskalo moze 3. czy w hasle "prace maja byc i maja dzialac" na Glucholazach mowa o 8bitowym atari xl/xe ?
Jaki jest adres strony zlotu?
Strony jeszcze nie ma. Pojawi się do końca tygodnia.
Chyba: http://www.atari.org.pl/party14/
Edit: No tak, zeszły rok, nie party, sorawa.
W sumie chciałem tylko dodać, że przecież na Głuchołazach zawsze były compoty, bo sam nie raz dostałem od Ryśka nagrodę w najlepszej dla party formie, tj. 50 zł, co na party ma znacznie większy sens, niż głupie dyplomy z Forever, gdyż zapewnia kolejny seans nieprzytomności, tak niezbędny na każdym zlocie.
Właściwie to nawet jest to jakiś sygnał dla Pinokia, że ponownie przydałoby się jakieś MOD-compo dla Atari XL/XE, bo ostatnio trochę zaniedbaliśmy, a myślę, że nawet dałoby się załatwić więcej osób biorących udział, niż w latach ubiegłych.
Założę się, że Michu chętnie by wziął udział (i zgarnął 50 złotych), albo Argasek itp.
To ma SYNS.
Na Głuchołazach 2007 zrobiłem nawet gfx-compo na Atari ST, gdzie wygrała Messy, a udział brali nawet Jury, TDC i sam Pan Ryszard. :)
A premierę swą miała sławetna grafika "Interes kwitnie".
Tak więc dla mnie Głuchołazy to kwintesencja sceny Atari tak samo, jak SV.
PS: Na swoje usprawiedliwienie dodam, że ostatnio niestety nie miałem stosownej ilości gotówki, by wziąć udział w głuchołazowej celebracji.
6 stron mamy 5 ???
Właściwie to nawet jest to jakiś sygnał dla Pinokia, że ponownie przydałoby się jakieś MOD-compo dla Atari XL/XE
Wlasciwie to sygnal nie do mnie, ale chetnie podlacze sie pod konkurs w sensie pracy, jesli compo mialo by sie odbyc na covoxie.
Jeśli pojadę na party w lipcu - będą to Głuchołazy. SV mi wisi.
Wlasciwie to sygnal nie do mnie, ale chetnie podlacze sie pod konkurs w sensie pracy, jesli compo mialo by sie odbyc na covoxie.
Hehe. No znam Twoją politykę w kwestii MOD-ów na XL. :)
Jakkolwiek ja wolałbym z Pokeya. Ale wcale nie jestem w tym uczciwy, bowiem - znając tajemniczą wadę tego układu - byłbym za oszukaniem słuchaczy i puszczeniem compo z Atari z dwoma Pokeyami.
Ojej, powiedziałem to na głos? ;)
A tak poważnie, to covox oczywiście może być - jeśli już musi. ;)
Ale wiesz, że oprócz Ciebie, mógłby to compo przygotować / poprowadzić jedynie Epi.
Jeśli pojadę na party w lipcu - będą to Głuchołazy. SV mi wisi.
https://www.youtube.com/watch?feature=p … FGxs#t=229 LOL
Kto wie, może bym nawet coś napisał, jeżeli czas pozwoli, o ile będzie można wystawić dwie prace na jednego autora.
Pozdrrrrrrrrrrrrrrrr.
Można a nawet trzeba! :)
Dzięki, będę brać to pod uwagę.
Miłego weekendu btw.
Y
Kto wie, może bym nawet coś napisał,
@Yerz - i na twoim konfigu player taki pewnie się nie uruchomi ;)
No nie całkiem. :)
Mam 256Kb RAM-u. ;)
I twardy w CF (chociaż to ostatnie można odłączyć ;) ).
XXL. Po raz ostatni bardzo proszę abyś przestał prowadzić swoje krucjaty we wszystkich wątkach, w których się udzielasz.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » ATARI Party Głuchołazy 2015
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 57 zapytań