Kupię SIMMY 2*128MB 72-pin FPM lub EDO (z parzystością lub bez), 50 lub 60 ns, najlepiej dwa takie same.
Propozycje via mail lub PM. :)
Terry Pratchett - Równoumagicznienie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Bałagan » [K] SIMM-y 2*128MB 72-pin EDO lub FPM
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupię SIMMY 2*128MB 72-pin FPM lub EDO (z parzystością lub bez), 50 lub 60 ns, najlepiej dwa takie same.
Propozycje via mail lub PM. :)
[OT] - były Simmy od takiej pojemności, jeśli były to wydaje mi się że ich znalezienie może graniczyć z cudem?!
Wlasnie mnie tez ta wielkosc przeraza chyba ze one byly wysokie i mialy multum kostek :)
Masz moze fotki pogladowe?
Na eBayu można popatrzeć, ale ceny nie zachęcają. 128mb to max pojemność jaką może mieć simm.
Miałem w swoich łapkach tylko 1 raz takie pamięci, wydawało mi się że mam je nadal... Ale nie potrafię ich znaleźć.
Zawsze voy mozesz pomeczyc Pasia coby ci plytke zrobil takiego simma :) przelutowac kostki ze starych simow i po problemie :)
Odpaliłem po latach A1200 z BlizzardPPC i postanowiłem upchnąć tam maksymalną ilość pamięci, jaką karta potrafi obsłużyć, czyli 256 MB. Na razie siedzi tam 96 MB.
Fakt, ceny trochę z kosmosu, ale chyba nie mam innego wyjścia. Chętnie kupiłbym niskoprofilowe, ale że docelowo płyta Ami będzie w Infinitivie, to powinny się zmieścić też wysokie (górne gniazdo jest kątowe, dolne równoległe do karty). Znalazłem kolesia na eBay-u, który ma niskie, ale cena jest dwukrotnie większa od wyższych: http://www.ebay.com/sch/m.html?_odkw=&a … p;_sacat=0
Inny znowu ma niskie, ale wysyłka z d... wzięta :/
http://www.ebay.com/itm/256MB-2X128MB-F … 4cf8c035e6
Brat ma developerkę Rapidusa na głowie. :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » [K] SIMM-y 2*128MB 72-pin EDO lub FPM
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 47 zapytań