1

Odgrzewam schabowego....

Pilnie poszukiwany zasilacz do CA2001. Ewentualnie jakiś zamiennik typu Spectravideo (podobnież pasuje do tej stacji). Ewentualnie poszukiwana dobra dusza która by taki zasilacz kupiła na eBayu - albo utalentowana duszyczka która by taki zasilacz zrobiła/przerobiła z innego urządzenia w Polsce (oczywiście zapłacę).

Jadę obecnie na pożyczonym zasilaczu a ten trzeba w końcu odnieść włascicielowi.

Czy ktoś byłby w stanie pomóc w wyżej wymienionym problemie?

gep/lamers^dial

2

gepard, jak znajdziesz na ebayu to mogę ci kupić. Podeślij link na priv z Twoją maks. ceną łącznie z przesyłką.

<-- Kontakt przez "E-mail" gdyż albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

3

Mozna jeszcze tak: www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?pid=123792#p123792

"wszystko się kiedyś kończy......."

4 Ostatnio edytowany przez gepard (2014-08-19 14:51:31)

o fajnie :) , jest jeszcze temat wtyczki -  ja w tej chwili takiej nie posiadam - czy ktos takową dysponuje?

gep/lamers^dial

5

Jakby cos to pomogło, to taka sama wtyczke ma TI-99 i podobne, napiecia na pinach tez te same.

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

6

no to ostateczność, ale zamiast nastepnego zasilatora do demontażu i kolejnych złociszach na wysyłki/przysyłki - może znajdą sie gdzieś wtyki :/

gep/lamers^dial

7

Zamiast gniazda - napiszcie do Jakuba Husaka, wtyczki Wam wydrukuje na drukarce 3D. To nie problem w dzisiejszych czasach.

Sikor umarł...

8

Tym bardziej że wtyczka jest prosta. To jest prostopadłościenny klocek z czterema otworami i stykami - jedyny trick to dobrać odpowiednią średnicę styków.

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem