Mam kilka rzeczy do odżółcenia, postanowiłem kupić perhydrol. Mam dwie opcje: techniczny lub analityczny. Ten drugi jest czystszy, ale dwa razy droższy. Co polecacie?
Pytanie dodatkowe: ile tego schodzi, powiedzmy na klawiaturę od 65XE?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Bałagan » Perhydrol
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam kilka rzeczy do odżółcenia, postanowiłem kupić perhydrol. Mam dwie opcje: techniczny lub analityczny. Ten drugi jest czystszy, ale dwa razy droższy. Co polecacie?
Pytanie dodatkowe: ile tego schodzi, powiedzmy na klawiaturę od 65XE?
Perhydrol to jakieś 30% utleniacza, ja bym się trochę bał :) Tym to już się poparzyć można...
Techniczny wez , nie ma tu znaczenia az tak wysoka klasa czystosci ze musi byc CZ.D.A.
Tylko rozciencz go tak to 50-60% i w rekawiczkach najlepiej bo potem ciezko schodzi ;P
Ze skora? ;)
szkoda pumeksu , szybko sie konczy ;P
...nie ma tu znaczenia az tak wysoka klasa czystosci ze musi byc CZ.D.A.
Byle tylko nie był B.D.W. ;)
Techniczny wez , nie ma tu znaczenia az tak wysoka klasa czystosci ze musi byc CZ.D.A.
W 100% się zgadzam. Jest nawet lepszy, bo stabilizowany i nie ma niebezpieczeństwa podczas przechowywania.
Tylko rozciencz go tak to 50-60% i w rekawiczkach najlepiej bo potem ciezko schodzi ;P
Ja osobiście nigdy nie rozcieńczałem. Szybciej działa. Oczywiście niezbędne są okulary ochronne, rękawiczki i bardzo duża ostrożność.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Perhydrol
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 53 zapytań