Przyznać sie kto siedzi i knuje zamiast oglądac mecz ? ;-)
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
65C816 XL OS v. 2.47 Nowa wersja alternatywnego systemu operacyjnego
Echa Revision 2025 Kilka interesujących produkcji dla różnych platform Atari.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
atari.area forum » Bałagan » Zboczeńcy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przyznać sie kto siedzi i knuje zamiast oglądac mecz ? ;-)
Ja. Nie oglądam odkąd nasi zaczęli kopać się po kostkach, żenuła. Czyli od dawna ;)-
Mnie do "mundialu" nie ciągnie - nie oglądałem ani jednego meczu, za to w czasie trwania "mundialu" odpaliłem w końcu swoje Atari 65XE, rozplanowałem plan działań odnośnie rozszerzeń i zamówiłem części - to chyba bardziej pożyteczne działania, niż oglądanie "mundialu"? :D
A jest jakiś mundial? Jak włączyłem TV to leciał western... a nie... to z kasety ;)
No to nie jest ze mną jeszcze tak źle jak myślałem :)
A jest jakiś mundial? Jak włączyłem TV to leciał western... a nie... to z kasety ;)
Szczęściarz, ma sprawny magnetovid ;) Mój w serwisie od ponad roku, ale będę musiał kupić inny - niestety mechanizm do Funai nie dod dostania, a szkoda, bo mam do niego sentyment...
jak magnetowid to tylko atari !!!
Moja sytuacja wyglada tak:
Nie wiem czy jest się czym chwalić, ale nie obejrzałem jeszcze ani jednego meczu z tego mundialu :)
wolę już coś zakodować na atari... swoją drogą żaden inny sport nie ma takich kibiców ( a raczej pseudo- ) jak piłka nożna, to o czymś świadczy.
Ja obejrzałem jeden mecz - od drugiej połowy. Więcej grzechów nie pamiętam... xD
Piłka nożna mnie kręci jak ping-pong szachistę...
Piłka nożna mnie kręci jak ping-pong szachistę...
W sumie można zakodować PONGA na szachownicy, a ilość punktów uzależnić od pola odbicia na tejże...
A ja oglądam, czasem jednym okiem. Tak rekreacyjnie... nasi w sumie żadnego jak dotąd meczu na obecnym Mundialu nie przegrali i nie zanosi się na to, póki co przynajmniej. :)
miker: szkoda, że na forum nie ma buttona "Lubię to!", bym kliknął przy Twoim poście ;)
Szczęściarz, ma sprawny magnetovid ;) Mój w serwisie od ponad roku, ale będę musiał kupić inny - niestety mechanizm do Funai nie dod dostania, a szkoda, bo mam do niego sentyment...
Scesz wideło sprawne po koszcie wysyłki ? :)
ktos mi mowil , ze ponoc tylko gaye nie lubia football ( true ??? ) ;)
e tam odwrotnie - to właśnie gaye to się spotykają w grupach i po meczu myślą wyłącznie o swoich doopach :lol:
Scesz wideło sprawne po koszcie wysyłki ?
Poproszę - mam deko kaset do zgrania... Jakby co = pw. ale jutro na spokojnie, bo w Wawie teraz koło 30 stopni i się rozpuszczam... :/
Przełamałem się, zainteresowałem się tematyką "mundialu":
Według źródła (Comedy Central), Neybery chyba kiedyś grał Alfa.
no i widac ze nie jestes w temacie ;) ribery nie byl powolany na mundial
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Zboczeńcy
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 63 zapytań