Hi all
Wczoraj bylem na atarowskim zlocie Jaguar Connection 2003 .
Kilka fotek pod linkiem :
http://bitman.free.fr/jc2003.htm
MM: nastepnym razem pisz w odpowiednim wątku
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Konsole » Jaguar Connexion 2003
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hi all
Wczoraj bylem na atarowskim zlocie Jaguar Connection 2003 .
Kilka fotek pod linkiem :
http://bitman.free.fr/jc2003.htm
MM: nastepnym razem pisz w odpowiednim wątku
A ja mam pytanie pozornie od czapy:
Gdzie można jeszcze dostać Jag-a w miarę tanio, może oprócz e-bay`a, bo cena transportu z USA 6 razy zje cenę wywoławczą...
O allegro też nie mówię, bo tam gościu się chyba nie wyspał... :?
fajne zdjecia - skad oni biora tyle kasy na te sprzety......
apropo jaguara 650 zł to chyba niedużo ;) przeliczjac na euro to chyba jakies 150 ...a na zachodzi po ile chodza ???
oh my god ! piekne zdjecia, a ich tresc jeszcze piekniejsza :)) wymiękłem. przypomina mi sie gielda na grzybowskiej.... ach te czasy.... chlip, chlip. szczerze zazdroszcze tym ktorzy tam byli.
Ciekawy zlocik! 8)
A ja mam pytanie pozornie od czapy:
Gdzie można jeszcze dostać Jag-a w miarę tanio, może oprócz e-bay`a, bo cena transportu z USA 6 razy zje cenę wywoławczą...
O allegro też nie mówię, bo tam gościu się chyba nie wyspał... :?
Na JagConexion byl gozdek z anglii , ktory ma sklep ze sprzetem atari :
( http://www.1632-sales.zenwebhosting.com/acatalog/ ) kupilem po promocyjnej cenie nowego Jaguara + Jag CD za 160 euro
przypomina mi sie gielda na grzybowskiej.... ach te czasy.... chlip, chlip. szczerze zazdroszcze tym ktorzy tam byli.
Yoo , bywalem tam czesto .
Panowie to byla najwieksza gielda ( na swiecie ) z pirackim softem .
Argg , lza w oku sie kreci . ;)
apropo jaguara 650 zł to chyba niedużo ;) przeliczjac na euro to chyba jakies 150 ...a na zachodzi po ile chodza ???
Nowy JAG z 2 gierkami 45 eur :idea:
no... 45 euro to już lepiej :)
.......spotkanko wypas.......tylko przekonajcie mnie ze Jaguar to dobra konsolka....jest jakis zwalajacy z nog tytuł??? bo ja widzialem tylko pare gierek z Kasumi Ninja na czele...
...SkyHammer, BattleSphere Gold, Rayman, Native...
Ale eXtra zlot. Jak popatrzylem na mnogosc sprzetu to wymieklem. Jeja, ile tam rzczy bylo. Zaintrygowal mnie pewien karabin (wygladal na optyczny) maszynowy, chcialbym na tym zagrac.
A i jeszcze jedno: musze zdobyc Jaguara! :D Choc i Falconem bym nie pogardzil ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Konsole » Jaguar Connexion 2003
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 60 zapytań