Stryker: a nie ma ? kiedyś było, tak zapamiętałem
260 ST, 520 ST, 1040 STFM, Mega ST4, STacy, ST Book, 520 STe, TT 030, Mega STe
Jaguar CD + Catbox, Lynx MKI i MKII
65XE ultimate, stereo, 800 XL + 1010 +1050
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Fabryka - 16/32bit » CT(x)60(3) Clone Project.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Stryker: a nie ma ? kiedyś było, tak zapamiętałem
@piter tzn mamy indywidualnie rezerwować u RC czy Twój email już był formą rezerwacji dla nas?
Hmm ostatnio jak przesyłałem do PP to trwało to 3 dni - muszę poszukać.
mkm: zarezerwowalem 5 sztuk
1. Bart
2. Mkm
3. Szeryf
4 i 5 czekają na chętnych
Ja nie biore, ja mam w CT
zaraz podam gdzie wyslac :)
chętni proszeni są o wysłanie Paypalem kwoty 121 euro za 060 na konto Rodolphe: rodolphe.czuba@free.fr
szybka akcja - żeby dotarło do Bitmana :)
w razie problemów dajcie znać
Piter, Bitman: przelew poszedł.
Wysłano do: Rodolphe Czuba (Odbiorca tej płatności jest spoza Stanów Zjednoczonych — konto zweryfikowane)
Adres e-mail: rodolphe.czuba@free.fr
Łączna kwota: -€121,00 EUR (równowartość -534,28 PLN)
Panowie,
Date Type Status Details Amount
17 Nov 2014 Payment To Rodolphe Czuba Completed ... -€121,00 EUR
@piter - detale na priv
mkm, Szeryf: Rodolphe potwierdził Wasze wpłaty. Bart już wysyła.
Piter, Bitman - ogromne dzięki za pomoc:) Proszę o informację na priv jakie lubicie piwo:)
eee , jak tylko mozna to trzeba a jak cos to Johnnie Walker Double Black ;)
nadal nic , jakies wiadomosci od Czuby ?
p.s
z nim ciezko cos zalatwic bez kopa w d... lub $$$ ;)
bitman: tak, tak ! zgadza się - co drugi dzień się pytam. On zamówił te procki gdzieś i czeka aż dotrą :)
what? my tutaj mega akcje robimy logistyczna (tnx Piter i Bitman) a RC sprzedał procki których nie ma?
mkm: tak :) ale on od początku tak mówił :) (że musi zamówić bo mu się skończyły - ludzie z Francji zamówili kilkadziesiąt sztuk podobno :)
No mnie tego tak nie przedstawił - pisał tylko by zrobić przelew zanim skończą się ostatnie sztuki... Mam nadzieję, że cała operacja się uda :)
Piter: zabrakło tej informacji, ale rozumiem że mogła gdzieś umknąć w zamieszaniu. Domyślam się że realizacja zamówienia to kwestia kilku dni, stąd organizator (Rodolphe) nie uznał za istotne informowania o możliwym terminie dostarczenia, ale z drugiej strony komentarze wskazują na to że raczej z tym kolegą trzeba zawsze stawiać sprawę jasno od początku.
Czy możesz spytać o konkretne widełki czasowe w jakich procesory na pewno powinny dotrzeć? - np. do końca stycznia albo coś takiego?
Kasa poszła więc oczekuję czegoś więcej niż "jeszcze nie ma" :)
Szeryf: Rodolphe od początku wie że procki mają dotrzeć do Bitmana na dniach! :) to jest kwestia dni, on MUSI tylko wysłać do przyszłego śrdoy/czwartku aby do Bitmana dotarły i on nie miał problemów z tym związanych.
Nie pamiętam teraz czy on od SAMEGO początku pisał że musi ściągnąć - dla mnie to było jasne że tylu sztuk nie ma u siebie :)
nie przyjmuję tego do wiadomości ale dla Waszej informacji - Rodolphe i tak zaraz ma wysyłać do mnie wielką paczkę z naprawionymi płytami (wziął się do roboty i dwie naprawione... ) myślę że zaraz po SV2k14 skończy... ale to rożnie z nim bywa dlatego ta akcja z naszymi CT (moim i AdamaK) - wysyłka do FR wydaje się być prostsza niż do PL :)
mam info że Rodolphe w poniedziałek wysyła procki 060 (i nasze CT60) do Bitmana !
może być lekka zmiana :) Rodolphe właśnie naprawił wszystkie płyty od falcona i będzie wysłał o Polski. Chyba jeszcze nie ma tych procków, ale na dniach będą - jak pisze - i wyśle w tej paczce razem z naprawionymi komputerami.
Bitman: chciał wysłać do Ciebie ;))) - a paczka jest 100x100x80 cm - chyba na pokład samolotu by Ciebie nie wpuścili ;)))))
będę informował na bieżąco :)
Znając życie, to Bitmana by zapakowali do ciupy, a Falcony zdetonowali ;)
@piter dzięki za informację. czyli rozumiem, że nie wiadomo czy CPU dotrze na SV?
mam mozliwosc na 32 kg ( mam troche gratow ) ale zawsze cos upcham ,
niech przysle to co ma najwieksza wartosc np. procki
ale w takim przypadku wysylka na maxa jutro
Bitman: nie wiem jak Ci to mam powiedzieć :)))))
Rodolphe bez konsultacji ze mną wysłał wczoraj paczuszkę do Ciebie ! :) WSZYSTKO!! czyli procki 060, dwa CT60 i kilka płyt falcona!
wcześniej rok czekaliśmy i nic się nie działo a teraz wyprzedza informację i sam podjął decyzję i wysłał.. a miał wysłać same małe rzeczy ...no cóż.
Bitman, podejrzewam że tego nie weźmiesz - zobacz jak to spakował, jak to wygląda proszę i ja wtedy zamówię kuriera do Polski. oki?
tak czy siak przyjeżdżam po Ciebie na lotnisko ! :)
mkm: wygląda na to że te CPU są w paczce, wcześniej Rodolphe mówił że w poniedziałek będzie je miał - czasem dziwnie on się zachowuje ale najważniejsze że są CT, są CPU i są płyty Falcona !
tracking naszej paczki: 8U01323500635 Ale nie wiem czym wysłał - Bitman, będziesz wiedział? sprawdziłem francuskie DPD, GLS, UPS... chyba że nie jest jeszcze widoczna ta paczka... :)
no to tyle przygód na dziś chyba ;)
Hm, a ile wyjdzie za taki dodatkowy bagaż? Może, jeśli plecy Bitmana wytrzymają, to się to opłaci?
AdamK, przed wysyłką karton tak wyglądał.. spory ale dużo napakowałem elementów amortyzujących :))
nie wiem czy Bitman to uniesie :)
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 16/32bit » CT(x)60(3) Clone Project.
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 62 zapytań