101

Empetrójkę? A po co?

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

102

Bo spektrumowcy mają (Yerzmyey pokazywał mi kartę, która gra MP3 i MODy niezależnie od układu).
No i w sumie trzymanie empetrójek na dysku i puszczanie ich spod Sparty byłoby ciekawe, już puszczanie WAVów na Covoxie przez Pina powoduje duże zainteresowanie na imprezach.

.: miejsce na twoją reklamę :.

103

.. . bo komputer 8/16 bitowy wcale nie musi być siermiężno - koszerny w użytku ;)

Kontakt: pin@usdk.pl

104 Ostatnio edytowany przez Jacques (2017-06-23 13:05:07)

Kiedy będzie można w końcu nabyć Evie? Mam dosyć Simplestereo v2 i charczącego w nim Covoxa ;)

105

Bude 2xpokey+SID+AY+Covox tracker pre ATARI???

^Elanek
7x130XE + 3xAtari Falcon030 + 1xTT03 + 2xST-ATX

106 Ostatnio edytowany przez Matej (2017-06-23 14:22:50)

A kolko bude cena/kostovat?

^Elanek
7x130XE + 3xAtari Falcon030 + 1xTT03 + 2xST-ATX

107

Zdaje się, że Michał posiada wszystkie części do złożenia - więc chętni zrób.se mogą próbować dogadać się z Pasiem.
Na gotowca bym nie liczył.

108

Z rozmów z Pasiem wynika też, że Evie można podłączyć jako 3 i 4 pokey pozostawiając stereo w świętym spokoju. Jest taki plan, by sprawdzić jak sobie z quadro radzi tmc2.0 ;)

Kontakt: pin@usdk.pl

109

Czy wiadomo kiedy mniej więcej można się spodziewać "produkcji"? ;-)

110

Dwa lata temu pisałem, potrzeba osoby która pociągnie produkcje. Od listy chętnych do wysyłek sporo pracy. Pasiu się tego nie podejmie.

111

Może Lotharek by się podjął?

Pamięć studenta ma charakter kwantowy - student wie wszystko, ale jednocześnie nic nie pamięta.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.

112

Właśnie, w Polsce są przynajmniej trzy znane mi firmy lub osoby,  które coś "masowo" produkują do Atari i sprzedają na cały świat.