Początkowo nie myślałem aby w najbliższym czasie dodać do makeATR obsługę obrazów dysków w formacie MyDOS. Jednak kilka miłych listów jakie dostałem oraz jedna deszczowa sobota podczas której znalazłem niezbędne opisy w internecie zaowocowało wzbogaceniem makeATR o kolejny system. Właśnie skończyłem pisanie procedur dla dysków MyDOS'a 720-65535 sek / 128B. Tu mam małą prośbe do Was. Jeśli ktoś chciałby przed "oficjalnym" udostępnieniem przetestować nieco nowe funkcje w makeATR to prosze bardzo o e-maila na priva (soudi@polbox.com) albo dopisanie się do wątku koniecznie z podaniem swojego e-mail'a. Przy czym zaznaczam że na razie działają atr'y z sektorami 128B. Reszta w następnej wersji. Czekam do piątku (24.10.2003) i wysyłam chętnym aby mieli co robić w weekend ;)
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje