Witam Panowie i Panie (opcjonalnie) na początku chciałbym sie przedstawić, mam na imie Krzysiek(Kaka) mam 22 lata i pochodzę z małej wsi na lubelszczyźnie. Ale idąc do sedna jest sprawa, przejrzałem parę schematów tematów na forum i nie mogę znaleźć odpowiedzi na mój problem a problem wygląda tak: gdy miłem lat tyle że ledwo cokolwiek pamietam miałem jakąś konsole... gdy założyłęm internet dowiedziałem sie co to byla za konsola, nie pochodzę z zamożnej rodziny stąd tylko podróbka atari 2600 o dźwięcznej nazwie Rambo 2600 postanowilem ze wróce do tych wspomnień i zakupię sobie takową konsolkę, udało sie i nabyłem ją... niestety nie było tak pięknie po kupnie okazało się że jest wyrwane wejście Joystick`a nr 1. na szczęście udało sie to naprawić, był też drugi problem z którym sobie nie poradziłem, mianowicie w miejscu "cewki dostrojczej" nie ma nic... nie ma też dźwięku, i potrzebuję informacji na temat tej cewki, jaka ona jest, jakies jej wartości, symbol cowkolwiek bym mógl mieć dźwięk:) z góry dzięki za odpowiedzi i jakąkolwiek pomoc pozdrawiam. Zdrowia
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury