Niestety Samsung 710mp pięknie działa w rgb z vbxe w demach i grach :)
basic qmeg i sparta są jakieś takie blade :P Pin pisze o rdzeniach ?
qr.wasz i nie kupię sobie sc1435 :(
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Bałagan » problem z Samsung LCD TV 17"
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niestety Samsung 710mp pięknie działa w rgb z vbxe w demach i grach :)
basic qmeg i sparta są jakieś takie blade :P Pin pisze o rdzeniach ?
qr.wasz i nie kupię sobie sc1435 :(
Znaczy się mam rozumieć że 710 jest lepsza od 711?
No cóż, mam 711MP więc VBXE nie dla mnie .
Na 710mp z Falcona po rgb działa więcej niż na 711mp :)
Kurka jakby się dało wykuć dziurę w ścianie do sąsiada to mam CRT Daewoo 17 cali i bym miał bjuta cyca obrazy. A tak nie zmieści się.
AS, jak możesz, to zrób proszę zdjęcie naklejki znamionowej tego 710MP i wrzuć tutaj, dobrze? :)
Zrobię ale tak nie do końca działa 710mp z vbxe, tzn. basic spartados x jest prawie czarno białe jakiś słaby ten niebieski.
Obraz żyleta na nich.
Jak nie z Atari :)
Natomiast dema(numen raditus siilythink control cdrags vengaance Unshaped asskicker boogie) gry(road race robbo roboo vbxe ninja zorro yoomp ) działają pięknie i ślicznie, jedynie problem zauważyłem z grą tą którą Qba Husak przyspieszał na SV (stara gra w trybie 8) tam raz na jakiś czas obraz zrywa się.
Osobiście jestem zadowolony 710mp daje radę z wrednym falconem oraz z xe +vbxe :)
Tylko trzeba przywyknąć że sparta i basic nie jest niebieskie ...
jedynie problem zauważyłem z grą tą którą Qba Husak przyspieszał na SV (stara gra w trybie 8) tam raz na jakiś czas obraz zrywa się.
Chodzi Ci o Amaroute 128+? Tam obraz ma się zrywać, taki feature :P
711 MP też po RGB działało z Amigą, STE, itp. Jedyny problem miałem z VBXE, dlatego sprzedałem ;)
Chodzi Ci o Amaroute 128+? Tam obraz ma się zrywać, taki feature :P
As nie pamięta, bo na SV obraz mu zrywało regularnie :D
Tak to Amaroute 128 i jeśli zrywa "fabrycznie" to w takim razie Samsung 710mp nie znalazłem nic co nie działa na tym sprzęcie :)
Na SV to i mi obraz też zrywało, więc nie pamiętam.
I co tam ze zdjęciem tabliczki znamionowej? :P
Daj znać w jakim kraju został wyprodukowany Twój egzemplarz 710 MP i na tej tabliczce jest również miesiąc i rok produkcji :)
Bo Twój 710 MP działa bez zarzutu z VBXE? :)
Jacques, http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 03#p182903 czytałeś ? Chyba też będę musiał się przyjrzeć tabliczce znamionowej XD.
Czytałem, ale chcę potwierdzenia od AS-a włącznie z danymi z tabliczki znamionowej ;)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » problem z Samsung LCD TV 17"
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 54 zapytań