1

Ja w temacie 2szt do reanimacji, 130XE na czterobitowych kościach + 65XE na tej samej płycie:

- 130 banglał, w trakcie dokładania podstawki pod POKEYem zniknęła klawiatura, szukanie usterek doprowadziło do RED SCREENa, trzeba by również poprawić moje fatalne luty.
- 65 od początku total ciemność, prąd na SIO jest, więcej nic nie stwierdziłem, najlepiej przy jednej robocie opodstawkować na przyszłość

Proszę o oferty tutaj, na maila lub na GG, sprzęt bym wysłał chyba że jakimś cudem uda mi się wpaść na Głuchołazy.

P.S. Oczywiście nie wymagam od nikogo roboty za FREE ma się rozumieć, wynagrodzenie musi być ;)

2

Weź się zbierz do Głuchołaz, to wieczorową porą przy browarze na pewno coś się wymyśli ;)

Kontakt: pin@usdk.pl

3 Ostatnio edytowany przez Iron (2013-07-17 16:24:51)

Nie pogardzę takowym rozwiązaniem, jednak dla mnie Głuchołazy nadal stoją pod znakiem zapytania :/

4

Głuchołazy chyba wypalą, damy radę coś podziałać w piątek?

5

.. powinno się udać. Wezmę w takim razie dawcę części zamiennych. Płyta widzę 4-bit ram.

6

Jawol, 4-bit, też zabiorę układy w razie czego na podmiankę, tylko podstawki by się przydały, więc jeśli masz łatwy dostęp do owych to weź ze sobą, równowartość oczywiście zwrócę ;)

7

nie zdążę niczego dokupić prawdopodobnie.

8

Dziękuje Pin za zaangażowanie i chęć pomocy na zlocie, niestety z pier..... zaje..... popie..... kure..... powodów ku.... jego m.. cały weekend mam w dupie w robocie po 12h.

9

Iron: nie przejmuj sie - wypijemy za twoja ciezka prace!

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

10

Dziekuję wszystkim za chęc pomocy, sprzęt już wstępnie uruchomiony przez towarzysza Zaxona, przy okazji egzemplarz dla mnie za lata męczarni ze mną otrzyma AKI, jeszcze raz dziękuje za chęć pomocy, niestety (praca zawodowa) nie było jak tematu ogarnąc prz piwku w dobrym towarzystwie na party.