Tworze POJEDYŃCZY wątek by każda pałka która chce mi nawrzucać za cokolwiek, robiła to tu a nie śmieciła po innych wątkach a chciałaby (ta pałka) bym to przeczytał i nie pominął.
Czas start!
czekam....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Trash
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tworze POJEDYŃCZY wątek by każda pałka która chce mi nawrzucać za cokolwiek, robiła to tu a nie śmieciła po innych wątkach a chciałaby (ta pałka) bym to przeczytał i nie pominął.
Czas start!
czekam....
Ja już chyba o xbiosie wole czytać.
ja to bym sobie zamiast tego jakis atarowy magazyn poczytał scenowy czy nawet długiego scrolla w demie ale wszystko juz przeczytałem i czekam na nowe :)
Gep!!!
nie przejmuj się :)
jesteś naprawdę spoko człowiek!!!!
Tutaj jest taki wątek przecież o patrz:
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=11189
Gdybym ja się przejmował takimi tematami że sikoróffka coś tam :P
To nie te czasy... :)
ostatnią rzeczą na świecie która by mi przyszła do głowy to przejmowanie się, wierz mi lub nie ale ja mam niezły ubaw z tej całej historii :) prócz radochy mam też notesik gdzie zapisuje co lepszę kąski by.... ale to temat na inna opowieść :) niebawem
.... :)
W męskiej toalecie było napisane Gupi Gepart.
Sikor: jebnąłęś sie w głowę że się powtarzasz? to jednorazowe czy będziesz teraz w każdym poście tak pajacował? pytam serio
Gepard: Amigaaaaah ;P Sam pisałeś, że wszędzie to powtarzasz.
A wracając do tematu - naprawdę ciekawią mnie dema, które są uważane za najgorsze.
tak Sikor WSZĘDZIE to powtarzam - znowu masz racje. Sikor Ty jesteś chodzącym dogmatem ;)
@gepciu, jak Cię lubię i szanuję:
gepard napisał/a:wiesz jako scenowiec żyje atmosferą Revision na które co roku sie wybieram i nigdy nie mogę dotrzeć. Ale na przyszły rok razem z Szeryfem postawiliśmy sobie taki cel :). To "AMIIIIIGAHHHHHHH!" to wręcz kultowe zawołanie z Revision, które co chwila sie tam przewija...ba nawet ostatnia maskotka tego party Evil Robot na amiga demo compo wydała z siebie ten dźwięk:
http://www.youtube.com/watch?v=GN_ZExunFdY
Więc ilekroć przypomina mi sie atmosfera scenowa, to robie taki wrzut z hasłem. Wyobraź sobie że na co dzień w życiu także/w pracy czy gdziekolwiek mi sie przypomni to wale "Amigaaaaaah" :)
hahahahah! oglądałem ten film z 1000 razy a dopiero dzis wychwyciłem polskie: "POKAŻ DUPE!" w 2.09 :D
Jeśli Cię uraziłem - przepraszam, ale naprawdę zachowujesz się jak przysłowiowy pajac z przylepioną łatką Amiga. I tak, ja się też zachowuję jak taki pajac, tylko mam łatkę Atari. Ale na forum o ZX Spectrum nie piszę "o, ja, Atari, rulez" itp., dowalając że zx to, zx tamto. A ty to czynisz na forum atarowskim. Przemyśl to sobie - może zrozumiesz o co w tym wszystkim chodzi, a Wierz mi, nie o wzajemne trolowanie, a póki co na to wychodzi.
Tak więc <wstać> wrzechwiedzący Sikor przeprasza, że Cię uraził <siadać>. Wystarczy?
A teraz czekam na linki do najgorszych według Was dem na ośmiobitowce, bom ciekaw.
gdzie na forum atarowym dowalam ze atari to czy atari tamto?.... konkrety a nie "wydaje mi się"
konkrety poprosze bo wiesz to jest taka troche prostacka metoda która zakłada że:
dajmy na to ja teraz napisze Sikor że jesteś półgłówkiem a teraz Ty udowadniaj że nim nie jesteś bo to w Twoim interesie
dlatego wybacz, ale konkrety
Sikor: jebnąłęś sie w głowę że się powtarzasz
Gepard kurczę, zbastuj troszkę
Cyprian: prosze odpierdol się ode mnie, ok. Nie wpi* sie miedzy wódke a zakąskę
dajmy na to ja teraz napisze Sikor że jesteś półgłówkiem a teraz Ty udowadniaj że nim nie jesteś bo to w Twoim interesie
dlatego wybacz, ale konkrety
Miło mi, że się przedstawiłeś. Ale dlaczego posługujesz się moim nickiem? Robi sie to już nudne. Czekam na linki z najgorszymi demami.
Sikor, nie zrozumiałeś, to był przykład.
Cyprian: prosze odpierdol się ode mnie, ok. Nie wpi* sie miedzy wódke a zakąskę
Gepard robisz tu niezły kibel. Wiedz że nie wszystkim się to podoba.
kończe to dysputę bo Cyprian jesteś betonem, nie rozumiesz i nie chcesz niczego zroumieć. KONIEC. KROPKA.
Panowie, nie róbmy kibla (pamiętacie "Oddech Latryny"?). Wróćmy do tematu - na inne platformy nie znam dem za wiele, a zasadniczo... Nigdzie nie ma rankingu najgorszych dem, są tylko najlepszych. Czekam na linki.
Chciałbym tylko zauważyć, że w obu krytycznych wątkach na forum (tym i tamtym o demie na cpc) to nie Gepard pierwszy użył słowa „Amiga”. Cyprian i Sikor to jak to w końcu jest ?
@ajcek, wracamy do tematu. Nie chodzi o te kilka wątków, ale o całokształt. Nie masz nic do powiedzenia a pro po najgorzego dema - proszę, przejdź do wątku dlaczego mnie nie lubią ludzie z Pomorza albo odnajdź wątek do najazdów na Sikora, jaki onegdaj założyłem (a co zrobił obecnie Gepard na swój temat).
Nie chodzi o te kilka wątków, ale o całokształt
otóż to
to wolno robić ten offtop czy nie, bo już sam nie wiem
Merged z offtopami z różnych wątków. Nie bluzgać.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Trash
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 64 zapytań