1

Tworze POJEDYŃCZY wątek by każda pałka która chce mi nawrzucać za cokolwiek, robiła to tu a nie śmieciła po innych wątkach a chciałaby (ta pałka) bym to przeczytał i nie pominął.

Czas start!

czekam....

gep/lamers^dial

2

Ja już chyba o xbiosie wole czytać.

"tatusiu zobacz, narysowałam tobie takie same coś jak na twojej koszulce" 
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477

3

ja to bym sobie zamiast tego jakis atarowy magazyn poczytał scenowy czy nawet długiego scrolla w demie ale wszystko juz przeczytałem i czekam na nowe :)

gep/lamers^dial

4

Gep!!!
nie przejmuj się :)
jesteś naprawdę spoko człowiek!!!!

Tutaj jest taki wątek przecież o patrz:
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=11189

Gdybym ja się przejmował takimi tematami że sikoróffka coś tam :P
To nie te czasy... :)

5 Ostatnio edytowany przez gepard (2013-06-27 20:22:42)

ostatnią rzeczą na świecie która by mi przyszła do głowy to przejmowanie się, wierz mi lub nie ale ja mam niezły ubaw z tej całej historii :)  prócz radochy mam też notesik gdzie zapisuje co lepszę kąski by.... ale to temat na inna opowieść :) niebawem
.... :)

gep/lamers^dial

6

W męskiej toalecie było napisane Gupi Gepart.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

7

Sikor: jebnąłęś sie w głowę że się powtarzasz? to jednorazowe czy będziesz teraz w każdym poście tak pajacował? pytam serio

gep/lamers^dial

8

Gepard: Amigaaaaah ;P Sam pisałeś, że wszędzie to powtarzasz.
A wracając do tematu - naprawdę ciekawią mnie dema, które są uważane za najgorsze.

Sikor umarł...

9

tak Sikor WSZĘDZIE to powtarzam - znowu masz racje. Sikor Ty jesteś chodzącym dogmatem ;)

gep/lamers^dial

10

@gepciu, jak Cię lubię i szanuję:

http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?pid=171713#p171713 napisał/a:

gepard napisał/a:

wiesz jako scenowiec żyje atmosferą Revision na które co roku sie wybieram i nigdy nie mogę dotrzeć. Ale na przyszły rok razem z Szeryfem postawiliśmy sobie taki cel :). To "AMIIIIIGAHHHHHHH!" to wręcz kultowe zawołanie z Revision, które co chwila sie tam przewija...ba nawet ostatnia maskotka tego party Evil Robot na amiga demo compo wydała z siebie ten dźwięk:

http://www.youtube.com/watch?v=GN_ZExunFdY

Więc ilekroć przypomina mi sie atmosfera scenowa, to robie taki wrzut z hasłem. Wyobraź sobie że na co dzień w życiu także/w pracy czy gdziekolwiek mi sie przypomni to wale "Amigaaaaaah" :)

hahahahah! oglądałem ten film z 1000 razy a dopiero dzis wychwyciłem polskie: "POKAŻ DUPE!" w 2.09 :D

Jeśli Cię uraziłem - przepraszam, ale naprawdę zachowujesz się jak przysłowiowy pajac z przylepioną łatką Amiga. I tak, ja się też zachowuję jak taki pajac, tylko mam łatkę Atari. Ale na forum o ZX Spectrum nie piszę "o, ja, Atari, rulez" itp., dowalając że zx to, zx tamto. A ty to czynisz na forum atarowskim. Przemyśl to sobie - może zrozumiesz o co w tym wszystkim chodzi, a Wierz mi, nie o wzajemne trolowanie, a póki co na to wychodzi.
Tak więc <wstać> wrzechwiedzący Sikor przeprasza, że Cię uraził <siadać>. Wystarczy?
A teraz czekam na linki do najgorszych według Was dem na ośmiobitowce, bom ciekaw.

Sikor umarł...

11 Ostatnio edytowany przez gepard (2013-06-27 20:05:01)

gdzie na forum atarowym dowalam ze atari to czy atari tamto?.... konkrety a nie "wydaje mi się"

konkrety poprosze bo wiesz to jest taka troche prostacka metoda która zakłada że:

dajmy na to ja teraz napisze Sikor że jesteś półgłówkiem a teraz Ty udowadniaj że nim nie jesteś bo to w Twoim interesie

dlatego wybacz, ale konkrety

gep/lamers^dial

12

gepard napisał/a:

Sikor: jebnąłęś sie w głowę że się powtarzasz

Gepard kurczę, zbastuj troszkę

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org

13

Cyprian: prosze odpierdol się ode mnie, ok.  Nie wpi* sie miedzy wódke a zakąskę

gep/lamers^dial

14

gepard napisał/a:

dajmy na to ja teraz napisze Sikor że jesteś półgłówkiem a teraz Ty udowadniaj że nim nie jesteś bo to w Twoim interesie

dlatego wybacz, ale konkrety

Miło mi, że się przedstawiłeś. Ale dlaczego posługujesz się moim nickiem? Robi sie to już nudne. Czekam na linki z najgorszymi demami.

Sikor umarł...

15

Sikor, nie zrozumiałeś, to był przykład.

gep/lamers^dial

16

gepard napisał/a:

Cyprian: prosze odpierdol się ode mnie, ok.  Nie wpi* sie miedzy wódke a zakąskę

Gepard robisz tu niezły kibel. Wiedz że nie wszystkim się to podoba.

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net

17

kończe to dysputę bo Cyprian jesteś betonem, nie rozumiesz i nie chcesz niczego zroumieć. KONIEC. KROPKA.

gep/lamers^dial

18

Panowie, nie róbmy kibla (pamiętacie "Oddech Latryny"?). Wróćmy do tematu - na inne platformy nie znam dem za wiele, a zasadniczo... Nigdzie nie ma rankingu najgorszych dem, są tylko najlepszych. Czekam na linki.

Sikor umarł...

19

Chciałbym tylko zauważyć, że w obu krytycznych wątkach na forum (tym i tamtym o demie na cpc) to nie Gepard pierwszy użył słowa „Amiga”. Cyprian i Sikor to jak to w końcu jest ?

@swinkamor12: Amiga tak zresztą jak ST jest 32 bitowa bo procesor jest 32 bitowy, int w C jest 32 bitowy, a to po ilu bitach się komunikuje z resztą jest nieistotne.

20

@ajcek, wracamy do tematu. Nie chodzi o te kilka wątków, ale o całokształt. Nie masz nic do powiedzenia a pro po najgorzego dema - proszę, przejdź do wątku dlaczego mnie nie lubią ludzie z Pomorza albo odnajdź wątek do najazdów na Sikora, jaki onegdaj założyłem (a co zrobił obecnie Gepard na swój temat).

Sikor umarł...

21

Sikor napisał/a:

Nie chodzi o te kilka wątków, ale o całokształt

otóż to

22

to wolno robić ten offtop czy nie, bo już sam nie wiem

@swinkamor12: Amiga tak zresztą jak ST jest 32 bitowa bo procesor jest 32 bitowy, int w C jest 32 bitowy, a to po ilu bitach się komunikuje z resztą jest nieistotne.

23

Merged z offtopami z różnych wątków. Nie bluzgać.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.