Witam,
:) to mój pierwszy post,
i odrazu z grubej rury hehehe...
podczas wybielania magnetofonu, puściłem jeden klawisz po plukaniu plastiku do kibelka ....masakra :O
może ktoś ma magnetofon na części i mi odsprzeda 1 klawisz ...
pozdrawiam
krisi79
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » klawisz do magnetofonu xc12 kupię
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
:) to mój pierwszy post,
i odrazu z grubej rury hehehe...
podczas wybielania magnetofonu, puściłem jeden klawisz po plukaniu plastiku do kibelka ....masakra :O
może ktoś ma magnetofon na części i mi odsprzeda 1 klawisz ...
pozdrawiam
krisi79
Ja bym jeszcze pogrzebał, kształt odpływu w sedesie nie wyklucza że on tam jeszcze jest :)
niestety spłyną na 100%...
i nie ma sensu juz tam "grzebac"
mam, tylko musisz poczekać aż wrócę z Fortyfication. Chyba, że ktoś może Ci podesłać to wcześniej.
http://atarionline.pl/forum/comments.ph … =1#Item_11
no właśnie. Jeśli ktoś ma po 10 zeta, to z chęcią nie będę rozgrzebywał piwnicy w poszukiwaniu kawałka magnetofonu ;)
Dzięki za pomoc,
Skozystam z tej oferty magnetofonów,
Pozdrawiam!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » klawisz do magnetofonu xc12 kupię
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 59 zapytań