Stałem się szczęśliwym posiadaczem Atarki z Ultimate 1MB i SIDE2 (dzięki Candle&Lotharek&Stryker!).
Chciałbym teraz zassac sobie gry i dema. Tak najlepiej jedna komenda, no wget. Jest takie archiwum skad mógłbym tak zassać?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Archiwum softu
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Stałem się szczęśliwym posiadaczem Atarki z Ultimate 1MB i SIDE2 (dzięki Candle&Lotharek&Stryker!).
Chciałbym teraz zassac sobie gry i dema. Tak najlepiej jedna komenda, no wget. Jest takie archiwum skad mógłbym tak zassać?
http://atarionline.pl/archives/archiwum … 2-07-01.7z
http://atarionline.pl/archives/archiwum … 2-07-01.7z
Tyle ze juz dawnooooo nie aktualizowane :(
Według datownika jakoś od prawie roku. Dzięki :)
@adam: jak chcesz wysle Ci maila z paczką dem od Fandala
gorgh: poprosze.
oka, dojdzie za jakis czas bo to spora paka
edit: poszedl mail przez forum z prosba o mail zwrotny
a mogę i ja prosić o te demosy? qwertz99@go2.pl
jaszka, w ogóle kto chętny to pisać, warunek- skrzynka która łyknie pakę 92 Mb
Mogę miejsce udostępnić do ściągania jakby co, albo nawet jakiegoś ftpa.
btw też jestem zainteresowany. ale gmail chyba nie łyka załączników tej wielkości.
@gorgh: Ja też poproszę tą paczkę. Mógłbym ją później wystawić swoim DropBox'ie. Niestety moja skrzynka przyjmuje tylko 10MB załączniki :(.
ok, guys, wrzucam właśnie na dropboxa, fandal się zgodził to udostępnić ( dakuje) , zaraz wyedytuje ten post z adresem do pobrania.
link:
https://www.dropbox.com/s/fp5fbexd38ofl … 281%29.rar
Děkuju fandal.
Gorgh - wrzuć tę paczkę do Azbesta. Będzie najlepiej, no i ja też chętnie skorzystam ... czy kto tam jeszcze chce. ;)-
fandal & gorgh dziękuję :-)
Pin & all: to ja mam prośbę do kogoś ogarniętego w temacie pigwy o wrzucenie tego na ftp, ja nie za bardzo ogarniam tę kuwete ( (c) by Jell )
Oj, ludziska, ludziska... Toć już od listopada sobie leży na Pigwie katalog z demami i intrami: http://ftp.pigwa.net/stuff/collections/ … nd_intros/ :)
Staram się go aktualizować na bieżąco, uzupełniać braki i poprawiać błędy w nazwach/szczegółach opisu. Jak na razie liczy sobie 1897 plików i 131 MB. Gdyby brakowało jakichś pozycji, chętnie przyjmę i wrzucę na Pigwusię. :P
Oj vujku, toż to jest mirror, a my o archiwum w jednym pliku dyskutujemy.
Ne ma problema, mogę raz na tydzień wrzucać aktualny mirror w 7-zipa i umieszczać w głównym katalogu kolekcji (co niniejszym zaraz uczynię).
No i nic więcej do szczęścia nie potrzeba :D
Smacznego! :) Plik waży niecałe 36 MB.
Rzucę okiem, co tam jest od Fandala w tym archiwum od Gorgha i uzupełnię stuff.
Mmmm... pyszne, chrupiąca skórka, aromat i ta zasmażka.
Bez potrzeby katowania servera teleportami.
A dało by radę takie coś z grami zrobić ?
Mnie nie chodzilo o jeden plik, tylko o mozliwosc sciagniecia wszystkiego jedna komentda. Dzieki.
gorgh: dzieki.
voy: zajrzyj do pliku wystawianego przez gorgha - jest "nieco" wiekszy
@jell: to, co jest na pigwie, pochodzi z archiwum TOSEC-owego plus kilkaset plików dołożonych przeze mnie. Wiem o tym, że jest większy - przeczytaj ze zrozumieniem trzecie zdanie postu nr 20. :)
Nomenklatura TOSEC ma tę zaletę, że w nazwie pliku masz całe info o produkcji i wymaganiach co do uruchomienia, więc sprawdzenie stuffu od Fandalu trochę potrwa. Za to możesz sobie wyszukiwać intra/dema po roku wydania, autorach itp.
przeoczylem ten post...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Archiwum softu
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 70 zapytań