Witajcie,

W dniu dzisiejszym zaskoczony zostalem telefonem od pewnej pani, z gazety Metropol (Warszawski bezplatny dziennik). Po opublikowaniu pewnego artykulu o Atari w tejze gazecie, postanowiłem wyslac do tejze milej pani e-mailik z moimi uwagami do tego co napisala, a raczej czego nie napisala, a mogla napisac o Atari a generalnie o nas ludziach ze sceny. Pamietacie, ze pozniej x-RAY umowil sie z pania na IRCu ale coś nie wyszlo... nieważne.... Dzis dostalem propozycje "pozowania" do zdjecia :) w kolejnym artukule ktory ma sie ukazac poza granicami naszego kraju (w Metropolu wydawanym gdzies tam u mudzinow :), zeby zobaczyli jak sie ludki w polsce bawia :). Problem w tym ze moja Atarka, slabo dziala a raczej bym powiedzial ze nie dziala i poki co EMULUJE :), a pan reporter szuka oryginalnego sprzetu... wiec pytanie do was !... kto by chcial pokazac siebie i swoja Atarke (mile widziana ostro stuningowana Atarka) w zagranicznym Metropolu na pierwszej stronie ZAPRASZAM DO MNIE NA E-MAIL... (kolejnosc zgloszen obowiazuje :)..

Aha... Jak znow cos nie wypali z pania... nie miejcie do mnie pretensji... ja sie tylko staram....

Aha i pani redaktor juz musiala sie zapoznac ze scena bo wiedziala ze LAST i LL organizuje VASCO :).... Vasco Rulu !!!! Frasunek....! hi hi

moj e-mail mzajac@elnet.pl
pozdro!!!

Zajec/sword ;)

2

Zajec a bedziesz bez koszulki pozowac ? :) Moze sztab jakis zroganizowac specjalnie na ten "pokaz mody" ?

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

3

Dely dobrze gada dać mu Vodki 8)

4

do artykulu koniecznie dajcie linka z tanczacym mikerem  :lol:

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

5

Siemka. Zajec Ty ZYJESZ?
Dawaj ta babke... i robimy wywiad... zdiecia z ornety + mokry podkoszulek i niech zobacza jak Atarowcy sie bawia:) a Atarynke sie zalatwi:)

JAK ZONA?:):):):):):)

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

6

Teeeeeeeeee.... bz podkoszulka się obędzie, bo babka jeszcze dzieś Shinora na publice znajdzie XD.

There's special place for me in hell. It's called the throne.

7

Kurna. A co z artem, jak sie spotkalismy z miesiac temu z panem z Metropolu...?

8

... a czytal pan prase z mcdonald'a ?

9

nie... a tak na serio? ukazalo siem cos w koncu?

10

nie mam pojecia ... wlasnie dlatego sie pytam

11

jakeście ciekawi to moge wam podac na prv nr tel. do goscia.

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor