z przytupem!
Ktoś z nudów i mający zmysł artystyczny, w ramach swojego wolnego czasu nie mógłby mi zaprojektowac jakiegoś fajnego logo na naklejkę na kartridż SpartaDOS X Upgrade?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Bałagan » logos
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
z przytupem!
Ktoś z nudów i mający zmysł artystyczny, w ramach swojego wolnego czasu nie mógłby mi zaprojektowac jakiegoś fajnego logo na naklejkę na kartridż SpartaDOS X Upgrade?
side 2 = sprawdź cenę!
Dlaczego tylko "do"? Brakuje jeszcze opcji powyżej 100, powyżej 200, itd.
bez kozery powiem pińcet.
z przytupem!
Ktoś z nudów w ramach swojego wolnego czasu nie mógłby mi zaprojektowac jakiegoś logo na naklejkę na kartridż SpartaDOS X Upgrade?
Masz w załączniku :]
Gdyby to miało się ukazać w druku, protestuję - w imieniu własnym oraz komitetu powiatowego d/s Atari - przeciw użyciu logo zarówno SDX jak i Atari, jeśli mają być tak słabej jakości.
Sikora logosy jak zwykle trzymają poziom. Szacun.
O kurde... Lubię to! :)
A cena powinna być jak najmniejsza jeśli SDX marzy o podbiciu rynku i serduch atarowskich użyszkodników. ;)
Dracon, to, że Ty nie lubisz SDX nie oznacza, że inni też Sparty nie lubią :)
Sikor, fajne logo :)
@Inn: nic tu nie pisałem, że nie lubię SDX-a a raczej dodałem swoją opinię do ankiety bezroBOTnego Karola. :P
czyli sprawa się wyjaśniła...
Przecież dostałeś ode mnie kiedyś na własne potrzeby naklejkę.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » logos
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 60 zapytań