Zastanawiam się nad kupnem jakiejś solidnej ładowarki procesorowej do akumulatorków. Musze zrobić porządek w moim przybytku z bateriami. Wiadomo jako milośnik handheldów często gmeram w pudełku z akumulatorami. Niestety do tej pory korzystałem ze zwykłych ładowarek (Sanyo i Energizer).Niestety nie posiadają one wyświetlacza (a to dla mnie jak stacja do Atari bez informacji na której ścieżce jest właśnie głowica ;) ) Do tego przy ilości aku jakie mam w pudle (ok 40szt) najzwyczajniej w świecie gubiłem się i wachlowałem jak onegdaj dyskietkami z "Larym" na Amidze.
Nowe konstrukcje ładowarek (procesorowych) prócz wyświetlacza, posiadają mozliwości odświeżania i rozładowywania etc, ładowania prądem zmiennym i inne ciekawe funkcje.
Pytanie do znających temat/posiadających takie ładowarki: Ceny są różne, w zależności od firmy i oczywiście wyosażenia konkretnego modelu w określone mozliwości. Co moglibyście polecić? Firma/model etc.
Czy zwykłe modele w graniach 50-70zł dają radę? Czy wyższe modele firm typu Techno lub Technoline są warte tych pieniędzy?