Jak w temacie - wątek był tutaj: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=6171 - mam dwie, ale jedną sobie na pewno zostawię (jeszcze nie miałem czasu zainstalować, a teraz sytuacja zmusza mnie do pozbywania się części rzeczy - patrz odpowiedni wątek). Proponuję publiczną licytację, 10 dni - do 18.10.2012, powiedzmy godzina 20-ta.
Cena wywoławcza: 10zł (o ile pamiętam - tyle płaciłem za sztukę), do wylicytowanej sumy dochodzi koszt listu poleconego (4zł ryczałtem - najwyżej dołożę lub ktoś przepłaci ca 25gr, jeśli wyjdzie najtańszy). Ewentualnie po wpłacie na konto - przekażę do wybranej osoby w Wawie, aby zabrała na przykład na SV.
=======================
edit: po uwadze MAWa: licytujemy razem z przesyłką, MAW na początek zadeklarował 15zł, teraz przebijamy jego ofertę. Prz odbiorze osobistym/przekazaniu komuś na miejscu - odliczam 4zł.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.