Jak w temacie - jak się okazało, bank odpada. Szukam normalnie na umowę, na rzeczowy procent - który płacę wraz z podatkiem za udzielenie pożyczki (wszystko na legalu - aby nie było niedomówień). Interesują mnie dwie opcje:
1. ~ 20.000 na rok - spłacam kartę i kredyt który mam, po około pół roku zwiększa i się zdolność kredytowa i resztę dobieram w banku
2. ~40.000 na dwa lata - wpłacam całą sumę wykupu za mieszkanie (większa zniżka) i olewam póki co bankową zdolność kredytową (wpłaty według harmonogramu).
Jeśli się znajdą chętni - proszę info na priv. Z mojej strony mogę zaproponować w obu przypadkach około 24% rocznie plus koszt rejestracji umowy (podatek, opłata skarbowa, itp). Spłaty w ratach miesięcznych. Chętnie - nawet od kilku osób, aby zebrać żądaną sumę.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.