tym normalnym, który mamy po instalacji.
Inaczej - robię tak:
zaznaczam np. n_player.ttp i daje instal application, jakimś magicznym sposobem dopisałem mu tam rozszerzenie *.wav.
I teraz tak, jeśli odpalę plik WAV z dysku, to pojawia się okno z gotowym wpisem i opcją potwierdzenia returnem tego, co chcemy zrobić. Po naciśnięciu return uruchamia się n_player ... oczywiście sam z siebie nic nie chce grać, więc zrobienie tego, co chciał w innym wątku wykonać YerzmYeY w zasadzie odpada. Odpada, bo raz że trzeba potwierdzać przyjmowany przez program parametr, a dwa, że trzeba naciskać "play" w programie.
Pytanie więc jest takie, czy można wyłączyć owe "potwierdzenie" wprowadzenia parametru dla programu TTP?
Sprawa numer dwa - mam pod MagiC'em problem z Atarirc2 - pomimo, iż pod tosem, czy teradesk program twierdzi, że jest w wersji zarejestrowanej, to pod MagiC'em twierdzi, że jest w wersji DEMO. Szuka pliku w ...gemsys\home\atari.irc. Po przekopiowaniu tego pliku z katalogu roboczego programu atarirc2 problem nie ustępuje. Klucz do programu gdzieś mi zniknął ;)- (sam :D )
PROBLEM nume trzy. Czasem dzieje się tak, że pod TOSEM, TERADESK, czy MagiC'em coś dziwnego dzieje się z klawiaturą i myszą. Objawy: mysz przy dowolnym ruchu zawsze ucieka do lewej strony ekranu, a klawiatura "sama" naciska sobie klawisze - najczęściej od Esc i dalej kolejno klawisze 1, 2, 3, 4. Widać to, jeśli np. uda się w międzyczasie odpalić jakiś edytor tekstów. Najczęściej po jakimś czasie niedogodność ustępuje, lecz zawsze po jakimś czasie wraca. Jaka może być tego przyczyna?
Kontakt: pin@usdk.pl