@Nosty, Seban Wie do czego piję. Teraz i tak już musztarda po obiedzie. I wiem, że to hobby - ale jak ktoś mi coś obiecuje, trzynma ze dwa lata że już, zaraz, prawie gotowe - potem się okazuje, że w tym samym czasie robił dla kogo innego (fakt, dla Ciebie wtedy) - to sorry, gul deko skoczył mi wtedy. A wystarczyło powiedzieć: nie wiem, nie chce mi się, nie mam czasu...
Nieważne, nie offtopikujmy. Zasadniczo jest mało prawdopodobne, abym chciał jeszcze cokolwiek wydać na Atarkę, zarówno z przyczyn finansowych, jak i z powodu zainteresowania nowymi produkcjami, więc i tak teraz jest to musztarda po obiedzie. ZX81 Ekran Master też pewnie będzie jednym z ostatnich programów użytkowych, jaki oficjalnie wypuszczę, bo odzew mam zasadniczo zerowy, więc po co? Dla siebie będę dłubał, ale pewnie to będą programy, które zginą w wirze historii...
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.