na Eascie samymi frytkami czlowiek zyje, co Fox, Grubschy... ;)
jak to samymi frytkami - FOX!!! obrazaja nas!!! Dziadek twierdzi, ze my wodki nie pijemy :)
wlasnie wlasnie wodka tez z ziemniaka !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Weekend z ziemniakiem.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na Eascie samymi frytkami czlowiek zyje, co Fox, Grubschy... ;)
jak to samymi frytkami - FOX!!! obrazaja nas!!! Dziadek twierdzi, ze my wodki nie pijemy :)
wlasnie wlasnie wodka tez z ziemniaka !
Moja obecność stanęła pod znakiem zapytania.
A poza tym invitki nie ma - nie jadę!
Pytanko do organizerow - od ktorej godziny bedzie otwarte party place ? W sensie w piatek 17.X ?
Nie lubie sie powtarzac ale.... BLUŹNISZ!!!!!
Fox'ie z nami sie nie napijesz????
:P
Pytanko do organizerow - od ktorej godziny bedzie otwarte party place ? W sensie w piatek 17.X ?
Yezus i ja będziemy już od czwartku wieczorem, w piątek rano będę musiał na parę godzin wyjechać - ale Yezus będzie cały czas na posterunku.
Ja prawie już ją mam brakuje mi dosłownie paru godzinek - ale teraz zaczął mi się rok akademicki.... wiem, że zostało niewiele czasu... ale cierpliwości.
Pozdrówcie ode mnie Yezusa 8). Ja 17.10 będę w Warszawie z córką >.>''. Moze sie z kimś z tamtejszych zobacze ;D.
Przemogłem się, późno ale świecka tradycja została zachowana:
i używajcie lepiej Atari niż emulca.
ej ja tam nie widze invitki na stronie
No jak byk napisane: pobierz zaproszenia. 8O
a gdzie jest hidden part ? :)
Kto jedzie na party w czwartek po poludniu i najlepiej z wawy?
Nawiazujac do tego co napisal Lewis - czy ktos wybiera sie na East-a jadac przez Olsztyn, najlepiej w czwartek wieczorem lub w piatek rano ?
Ratunku, nie mam kasy!
Ktoś chce kupić TV 14", pilot, telegazeta, wypróbowany z Atarką?
Przed samym zlotem jeszcze mi wypada jechać na ślub kumpeli do Łodzi. Może mnie stamdąd ktoś zabrać ewentualnie?
Ja zapytam tak: czy ktos z Madteamu sie wybiera?
Vasco: róló avatar!
Jedziesz w czwartek? Moze sie jakos w wawie stykniemy?
Ja pytalem dlatego, aby zminimalizowac koszty :( Po prostu kasy nie mam i liczylem, ze jak sie na doczepke zabiore, to jakos wydole, ale Poznaniacy sa chyba za skapi i nie pojada :(
Pociagiem to >100 zl, samochodem 200 zl :(
Tak ze sorry wielkie McM, ale chyba zostanie zachowana tradycja przyjezdzania do Ciebie w lata parzyste tylko i z Jurgim razem...
W kazdym razie zobowiazalem ANj'a, aby zrzucil sie w moim imieniu "na srodki czystosci" - na tyle mnie tylko w tej chwili stac.
Znacie mnie - jak moge, to przyjezdzam :( :( :(
ja też nie jade. nie ma 0xFa, mnie też ;)
ale quast nie był ostatnim słowem OS-u!! :)
Kto jedzie z Krakowa? Bo w sumie w tych dniach mam urodziny, wiec by trzeba jakos sensownie je spedzic... ale samemu mi sie jechac nie chce
E no Epi: chyba zartujesz. Jak nie przyjedziesz to juz Cie nie bede lubił!
Absolutnie sie zgadzam. Epi(j) ma byc!
Pojedziesz sobie z Xanem grzecznie :)
Bylem cicho w nadziei, ze moze wyskrobie troche kasy i pojade, ale niestety kazdy pazdziernik mam finansowo przechlapany :cry:
Teraz juz wiem ze nie wydole, to wypijcie tam chlopaki kolejke, za tych co by chcieli z Wami byc, a nie moga, dobra? :cry:
Ho,ho... no wlasnie... brygada sie wykrusza i tutaj chcialem dorzucic moje 3 grosze... ZE JA AKURAT BEDE ! ;) Niewykluczone, ze przyjade z Eros-em :)
Xan: jak nie masz z kim, to wez kobialke ;)
Mev(erik) domaga sie przywiezienia Spiryta i Rastra:)
tego Rastera??? brrrrr
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Weekend z ziemniakiem.
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 69 zapytań