Odp: falcon 030 - sprzedam :)
Pass :( Niestety jeszcze muszę pozbierać :/ Na 750 nie mogę sobie teraz pozwolić. A szkoda bo i tak okazja
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pass :( Niestety jeszcze muszę pozbierać :/ Na 750 nie mogę sobie teraz pozwolić. A szkoda bo i tak okazja
hehe, szkoda że folii nie ma... na poważnie, to chętnie zakupię flaszkę w oryginalnej obudowie.
No to ta dla Ciebie odpada :) Ja też bym wolał w oryginalnej, ale to teraz taki rarytas, że mogę sobie odpuścić. Tutaj Zaxon strzelił 750 - za 450 ,no 550 bym wziął, teraz mnie na to nie stać. Macgyverowski za 1400 też mnie nie było stać (i też bez obudowy), no, ale z CT60, zarżnąłbym się , zapożyczył i bym kupił. Teraz takiego hopu zrobić nie mogę, życie mnie dopadło z innymi wydatkami...
hej
pisze na lonie grupy najpierw - w zwiazku iz zamierzam kupic CTPCI do CT60 :) sprzedam jednego z falconow
piotr
czy to znaczy ze masz jakies przecieki odnosnie daty "wypuszczenia" CTPCI ? bo ten projekt to juz ladnych kilka lat sie kreci :)
Ostatnio edytowany przez jury (2009-08-28 07:07:11)
Czuba ostatnio puścił kilka meili, ogólnie projekt posuwa się do przodu.
Wyglada na to ze dorobilem sie Falcona, Piter odezwij sie, poslalem prv.
juz sie odzywam na priva :) gratulacje
pozdr
Zaxxon, odezwij sie - w piatek wyjezdzam do chorwacji na tydzien .. chcesz czekac ? :))
pozdr
piter
Uaa, no przeciez sie odzywalem??? , czekalem na maila jak ci wplacic kase, paypal by mnie najbardziej urzadzal.Pisalem ci ze za granica mieszkam i nie wiem jak przelac. I tak bede musial poczekac bo dopiero w listopadzie bede w PL, Falcon leci na emigracje,hehe.
Ostatnio edytowany przez zaxon (2009-09-03 15:53:00)
kupie falcona, prosze pisac na atarens@wp.pl
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 13 zapytań ]