Odp: 1 Ogólnopolski Sztabowy Project Mahnamahna
"p.s.#2
pomysl fajny, tylko gdzie kucharek szesc tam nie ma co jesc"
gdzie kucharek szesc, tam cycków dwanascie. i laoo z kamerą.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
"p.s.#2
pomysl fajny, tylko gdzie kucharek szesc tam nie ma co jesc"
gdzie kucharek szesc, tam cycków dwanascie. i laoo z kamerą.
ja sie pisze do roli pana od ... mahnamahna ...
tebe: marudzisz wasz mosc ... jesli chodzi o THX, to proponuje raczej DTS ze wzgledu na popularnosc. pozatym jesli wola Wasza taka, finalnie mozemy to zwalic do 5.1, 6.1, 7.1 oraz pozostale z podwojnym dolem ... nie widze ZADNYCH problemow.
na koniec dodam, ze jak przyjdzie co do czego to pozostanie nam wielka improwizacja i ogolna zamota :D
ja tez chce brac udzial :) :)
No właśnie! Aby nie było zbyt wielkiego chaosu proponuję stworzyć centrum dowodzenia i koordynacji projektu w Wawie (z racji stworzenia pomysłu jak i największego skupienia sceny)
Proponuję już zacząć zbierać brygady w innych większych miastach i powyznaczać w nich osoby najbardziej obrotne i odpowiedzialne do czowania nad projektem, poniżej moja propozycja, jeśli ktoś nie chce lub jest ktoinny chętny niech da znac na maila:
Warszawa - X-Ray (i mam nadzieje, że Fox i Eru).
Trójmiasto: POd dowództwem Geparda.
Poznan: Vasco - Tebe! (Pozbierajcie ludzi do okoła!)
Wroclaw: Laoo ?
Kraków: Pin, Epi, Mess
Looblyn: Slaves, Mikey
Z mniejszych miast znajdujących się w pobliżu tych ośrodków proponuję wyciągnąć ludzi. I zacząć organizować sprzęt, (1 kamera, i wmiare szybki pecet z możliwością zrzoocenia filmu na twardziela)
Mam nadzieję, że sobie poradzicie. Jesli zaistniałaby taka sytuacja, że nie macie możliwości zrzoocenia filmu proszę o przesłanie kasety, czy innego nośnika do centrum dowodzenia. Adres moj podaje na prv ew. pewnie jest w bazie.
NIedługo wrzoocim tu linka to pliku mp3 z orginalu, Sęk w tym, żeby przesłuchać go tuż przed kręceniem, aby wszyscy spiewali w miare w tej samej tonacji. zwłaszcza choorki.
Proszę was aby nie był to tylko słomiany zapał, tylko postarajcie się o doprowadzenie tego projektu do końca!
Awe!! i do boju! Czekam na większy odzew!!
aha i nie wydziwiajcie juz z rozdzielczoscia! 640x480 i tyle, kamera mniejsza z tym, bez przesady, jaka bedzie taka bedzie, żadnych panoram, nie każda kamera mo mozliwosc panoramy, a rozciagac obrac lub obcinac marginesy to juz kicha. Tżymajmy się jednej wersji, bo zrobi się bałagan.
Ave!
ja też mam to na mp3, mogę wystawić zawsze. jest na Kazie, na Soul Seeku. Poprawny tutuł: "Mupetts Show - Mahna mahna" ;]
aha i nie wydziwiajcie juz z rozdzielczoscia! 640x480 i tyle, kamera mniejsza z tym, bez przesady, jaka bedzie taka bedzie, żadnych panoram, nie każda kamera mo mozliwosc panoramy, a rozciagac obrac lub obcinac marginesy to juz kicha. Tżymajmy się jednej wersji, bo zrobi się bałagan.
Ave!
swiete slowa....bedzie problem jak sie zrobi kazda czesc w innej rozdzialce,bitrejcie z innym przeplotem i zjedzie sie to jakim s destrukcyjnym kodekiem...wtedy ekipa skladająca to do kupy bedzie miala problem...trzeba bedzie rozkompresowac,rozkodowac (niech nikt nie wpada na pomyly typu ASF bo w ryj bedzie...)i popoprawiac....ale na razie trza krecic!
na Kaazie jest tez Mahna Mahna w mpegu,czyli kawałek Muppetów z tym numerem...mozna podpatrzyc co,kto i jak....zajmuje to to 22 megsy...niech pare osob sciagnie do wgladu....
Ja już mam Geciu :]
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 11 zapytań ]