Temat: Kupię!!!
Kupię stację dysków XF 551. Propozycje proszę na pocztę lub GG.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupię stację dysków XF 551. Propozycje proszę na pocztę lub GG.
Ryszard, wczoraj trzeba było o tym myśleć:
http://www.allegro.pl/item502644760_sta … f_551.html
Moim zdaniem to była "chora aukcja". :)
O ile mnie pamięć nie myli, to chwaliłeś się nie tak dawno, że już jedną kupiłeś. Tak bardzo Ci się spodobały te stacje? ;)
Owszem ale mi padła.
ps. Podejmiesz się może naprawy? :)
Niestety nie znam się na tym. Padła, bo majstrowałeś coś z elektroniką/napędem, czy tak sama z siebie? Może chcesz się jej pozbyć? Chętnie przygarnę, gdbyś miał wyrzucić.
Owszem ale mi padła.
ps. Podejmiesz się może naprawy? :)
Moją padniętą iksefkę naprawił Zenon, możesz go zapytać.
Moim zdaniem to była "chora aukcja". :)
Rysiek, chyba na eBay nie zagladasz.
Jak na swietny stan i box to 560zl to cena moze nie atrakcyjna ale na pewno umiarkowana.
Nówki sztuki są do wzięcia za 250$ + koszty wysyłki (~50$). Jeszcze latem byłby to dobry interes, przy aktualnej cenie zielonego to już spory wydatek. Najgorsze jest to, że w sierpniu zamówiłem jedną sztukę, opuściła teren US i zaginęła (pewnie w odmętach oceanu). Innymi słowy kasa w plecy, stacji nie ma, żyć trzeba.
Głowicy co prawda nie czyściłem, ale poprawiłem wszystkie punkty lutownicze. Co do ww cen uważam że nie jest tego warta. Dziękuję za rady i pozdrawiam. :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 10 zapytań ]