Odp: Pokeye do sprzedania , lista zamawiajacych
heh - tempo zbytu lekko szokujace ;)
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
heh - tempo zbytu lekko szokujace ;)
normalnie akcja "pokey pod choinke", Pajero duzo masz tych plytek?
Czy na 2 sztuki sie zalapie ?
Ja bym proponowal gdy sa jeszcze chetni... na pojedyncze sztuki aby poucinac po pare sztuk tym co biora po xx .... :-) ... w ten sposob bedzie wiecej zadowolonych Atarowców ;D i mniej tych co chca na tym zrobic jeszcze "mały" biznes ;p
Tzn Pokeye na kartki ? Kilogram cukru na osobe ?Spekulantom mowimy stanowcze nie ? EEeeeee, jest koniec 2008 roku nie 1988.
Stryker - z tych 9 jedną obiecałem już Izy, jeśli Digisoft chce i jemu te 2 szt. Czyli wracam do moich 6szt. Całość ja odbiorę i roześlę - sam wiem ile to roboty z adresowaniem i wysyłką. Dajmy żyć Zaxonowi.
Oczywiście, odsprzedaję z podatkiem 1000% ;)
I więcej nie oddam.
UPDATE:
15 szt poprosze
Choć widzię, że tu jest mała rezygnacja (z 20szt). Choć były priv'y, więc może to nieaktualne.....
Ostatnio edytowany przez pajero (2008-12-14 11:16:49)
stryjek: skoro ktoś bierze większą ilość, to widocznie ma taką potrzebę/zachciankę/kaprys - dlaczego komuś cokolwiek ograniczać?
macgyver nasz obrońca wolności (jak zawsze) ;)
ehh... człowiek na dwa dni wyjechał a tu taka okazja bokiem przeszła i już wszystko rozdrapane...
Co za życie... :(
Sępy rzuciły się na padlinę, nie ostała się kosteczka.
Zenon, jak możesz o POKEY-u mówić "padlina" :P
Tfu.... przeca nie jestem comodorowcem
a mnie pokeye kojażą się tylko z popeye :)
Pajero , dzieki. Wielki szacun dla Ciebie :)
Uwaga, pierwszy rzut wyslalem, drugi bedzie gotowy do wysylki od poniedzialku, wczesniej nie dam rady jade w teren na 3 dni. Wyslane do:
5eba 2szt wyslane
bartosz p 2 szt wyslane
epi 5 szt wyslane
Macgywer 6 szt wyslane
scalak 2szt wyslane
Dziekuje za szybkie wplaty.
Reszte zamawiajacych prosze o adresy do wysylki na maila, tam podam konto do wplaty. Wysle w/g kolejnosci wplat.
Acha, i tylko przelewy na konto, nie przekazy pocztowe przez listonosza bo mamuska u mnie i nie ma kto odebrac.
Ostatnio edytowany przez zaxon (2008-12-17 20:35:54)
Uwaga, jest maly problem, scalaki odebralem ale cło mi dolozyli, po przeliczeniu wychodzi 2 zl drozej, czyli 12 zl za sztuke, jesli ktos chce zrezygnowac czy zmienic zamowienie to nie ma sprawy.
http://picasaweb.google.com/zaxoniec/At … 4242622386
http://picasaweb.google.com/zaxoniec/At … 3082791698
Potwierdzam moje 4 sztuki. Przelew zaraz zrobię. Pewnie i tak będzie zaksięgowany dopiero w poniedziałek. Pozdrawiam.
Czy dotyczy to osób, które wymieniłeś wcześniej na liście tych, do których już wysłałeś ?
Ja doślę brakującą kasę.
zaxon: właśnie dzisiaj dotarły do mnie POKEY-e, miodnie mega dzięki - napisz, czy mnie także dotyczy dopłata 2pln za sztukę - wysłałem Ci maila z tym pytaniem, ale nie doczekałem się odpowiedzi, dlatego może tutaj doczekam się odpowiedzi ;)
a ja nadal ani nie zaplacilem (nie znam "parametrow" konta), ani nie dostalem odpowiedzi na maila, ktorego z foruma wysylalem (normalnego adresu mailowego nie znalazlem, a na forumie sie nie podejrzy)
no chyba ze gdzies jakis antyspam byl nadgorliwy...
Ok to super ze zaczynaja docierac do ludzi. Macgyver, Twoje byly z pierwszej nieoclonej parti wiec nie doplacasz, Jellonek, hmm, zaraz sprawdze, glowe daje ze odpisywalem, reszte wysylam jutro, przepraszam za opoznienie ale swieta, robota, przyjazd rodziny i pare innych rzeczy i po prostu nie zdazylem. Jutro rano tupie na poczte. Mam nadzieje ze nie zostane zlinczowany.
zaxon: do mnie też Royal Mail we współpracy z Pocztą Polską dostarczyła Pokey'e. Ładne są :-). Dopłata w drodze z banku do banku. Dzięki.
zlinczowany? predzej ozlocony ;)
zaxon jeszcze raz bardzo dziękuję - doszły dziś z rana pięknie zapakowane :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.094 sekund, wykonano 13 zapytań ]