Temat: Potrzebuje schematów atari 520STe i MEGA ST
tak jak w temacie, nie mogę znaleźć nic na google, na elektrodzie też nie ma tych schematów ;/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tak jak w temacie, nie mogę znaleźć nic na google, na elektrodzie też nie ma tych schematów ;/
tu masz pare schematow:
Dzięki
Są schematy 1040ste, to chyba to samo co 520ste tylko więcej ramu.
Ale nie ma schematów mega st, a nadal ich potrzebuję.
Ale nie ma schematów mega st, a nadal ich potrzebuję.
No, chyba potrzebujesz okulisty :) bo schematy mega st sa w pod tamtym linkiem na bank :)
link nie działa
Wielkie dzięki, wszystko działa, a do tego znalazłem wiele innych ciekawych rzeczy :]
stara moja strona, odtworzona z backupu. nic nowego na niej nie ma, no ale dobrze ze sie przydala :)
link nie działa
ups, zapomnialem :) ten link dziala ale trzeba z niego usunac znak: 1
i wtedy wszystko OK, no ale w sumie Monsoft podal lepszy link bo bez kombinowania :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 11 zapytań ]