Odp: Szukam kontaktu z osoba o nicku vulgar
dely - po czym mozna poznac kiedy ktos sie logowal na Alegro???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dely - po czym mozna poznac kiedy ktos sie logowal na Alegro???
http://www.allegro.pl/show_user.php?search=vulgar <-- to data i godzina dla niepoznaki ukryta pod hasłem "Ostatnie logowanie" ;)
Rzygać się chce... Uczciwość, psia mać...
Ostatnio edytowany przez Jacques (2008-06-03 13:27:27)
Tak sobie przęgladam co się tutaj dzieje i zastanawia mnie dlaczego człek o bądź co bądź bardzo dobrej reputacji na Alleeee... tak postępuje jak piszecie??? Coś jest nie tak. Przejrzałem sobie jego komentarze i nie budzą one zastrzeżeń. Negatywy w ilości sztuk 4, które otrzymał są datowane na rok 2006 i wcześniej z czego tylko 2 można jeszcze potraktować wiarygodnie. 2 pozostałe są od "zerówki" i "minusa" więc odpadają w przedbiegach. Zastanawia mnie ten człowiek. No ale nie takie pozytywy kręcą wały więc z drugiej strony nie ma się chyba czemu dziwić. Mnie kiedyś puścił z torbami koleś z ponad 3000 pkt. Chyba wpadł w jakiś finansowy tarapat bo do ponad 3000 pkt miał same pozytywy a potem przeprowadził szybką akcję i wyj.....ł w kosmos prawie 100 kupujących, w tym i mnie. Tak czasam bywa.
Ostatnio edytowany przez hororus (2008-06-03 13:40:51)
Może dlatego, że jak ktoś ma taką moralność, to technicznie łatwiej oszukać kogoś w gronie (teoretycznie) darzącym się większym zaufaniem, dodatkowo bez świadka w postaci oficjalnego serwisu aukcyjnego... Szkoda słów.
no ale dochodzenie swoich praw na drodze sądowej juz chyba rozpoczelo sie?
o ile 80pln Jacquesa ciezko bedzie odzyskac/wyciagnac konsekwencje, o tyle 1.4k pln Rafala - za to juz powinien solidnie beknac (tyle czasu ladowac kogos w c***... przegiecie...)
Tu już nie tyle chodzi o 80 PLN, ale o fakt, że wobec organów ścigania to już mogą być dwie oddzielne sprawy potwierdzające nieuczciwość.
wiem ze to na plus dla pokrzywdzonych i dlatego mam nadzieje ze obaj przestaliscie liczyc na polubowne rozstrzygniecie tej historyjki i ze obaj zaczeliscie zalatwiac sprawe "jak trzeba".
Witam,
Dawno sie nie odzywalem ale mialem strasznie duzo pracy i troche zapomnialem o tej sprawie. Mialem zreszta nadzieje, ze sie Pawel Kazanowski (vulgar) odezwie. Niedawno wyslalem mu list, na ktory zreszta nie odpowiedzial, ze zamierzam sprawe skierowac do sadu. Mialem juz kontakt z prawnikiem. Pozostaje kwestia co moze byc dowodem w sprawie. Moj kolega ktory wysylal pieniadze w moim imieniu ma dostep do wyciagu z banku, gdzie jest wyraznie napisane, za co, komu i ile i kiedy. Kolega jest zreszta swiadkiem bo sam robil przelew. Vulgar nie bedzie w stanie przedstawic dowodu wysylki komputera bo takiej nie bylo. Pytanie pozostaje na ile listy email, ktore swego czasu przytoczylem moga byc dowodem w sprawie. Pozostaje kwestia na ile sprawnie dziala nasz wymiar sprawiedliwosci i czy wezmie to pod uwage. Z kolega, ktory zostal oszukany na kwote 80 zl moglibysmy sie jakos wspolnie umowic. Ja jutro bede sie widzial z tym prawnikiem znowu to go zapytam czy zbiorowe wniesienie sprawy (spraw) ma jakies znaczenie.
Pozdrawiam
Rafal Dlugosz
jak tam postepy?
cos sie zmienilo?
zmienil "nick" na allegro + ebay ( voila zmiana )
Nic nie zmienił, na Allegro dalej jest Vulgar (Agone).
Miesiąc temu kupiłem od niego co nieco i muszę powiedzieć że kontakt z nim oceniam na bardzo dobry, a transakcja też szybka i bezproblemowa, więc jestem naprawdę zdziwiony tym co tu czytam.
Ale nie zmienia to faktu, żę 1400zl poszło w kosmos. I też bym mu nie odpuścił.
Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy.
agone_cz ???
Poprostu Agone (sklep).
Tu jedna z jego aukcji:
http://allegro.pl/item406182121_adapter … inux_.html
wiec zmienil tez na agone_cz czlowieku czytaj forum ;
na ebay ma chyba z 3 nicki ...
Pewnie nie chciało mu się zapłacić opłat allegro ;)
PS. sprawa falcona się wyjaśniła ?
Ostatnio edytowany przez BTC (2009-02-06 18:04:41)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.098 sekund, wykonano 13 zapytań ]