1

Temat: Pudełko z XC12

Sam karton - znalazłem u moich rodziców. Najgorzej wygląda od dołu - ktoś próbował je otwierać od spodu, a nie od góry (to nie byłem ja :p) - od środka podklejone na taśmę papierową (pożółkła - rarytas!), zdaje się, że służyło... jako podstawka pod pojemnik z jakimś olejem... (duża okrągła plama na boku).

Jak będę mógł, porobię skany uszkodzeń - jak ktoś jest zainteresowany, proszę o info.

___
Press play on tape...

2

Odp: Pudełko z XC12

O kurcze. To już ociera się o nekrofilię ;)

3

:)

...no więc złożyłem je i nie wygląda tak źle - to chyba te z tego magneta, który posłużył za dawcę - kaseciaki chyba nie miały wogóle styropianów, co ?

___
Press play on tape...

4

oczywiscie ze mialy.

5

i worek tez byl.

6

a widzicie, a ja mam karton w zestawie "zrób to sam" - widziałem podobne w o wiele gorszym stanie na alledrogo - wieczorem zrobię fotki, jak wygląda w rzeczywistości.

___
Press play on tape...

7

tu są fotki pudełka z XC12

___
Press play on tape...

8

jak ktoś go chce za dyszkę (na zapakowanie i wysyłkę), niech mi wyśle priva

___
Press play on tape...

9

Maw, jak ktoś się skusi to daj znać. Od razu wyciągnę takie dwa kartony i opchnę chętnym ;)

10

rozumiem sugestię :) - a szkoda, bo chciałem jako gratisa dodać do niego martwego kaseciaka z kabelkiem (już się rozmyśliłem) - no nic, za dwa dni idę na ognisko, będzie na podpałkę jak znalazł...

Ostatnio edytowany przez maw (2008-06-02 16:01:55)

___
Press play on tape...

11

Niepotrzebnie. Ja poważnie bym te dwa kartony próbował sprzedać. Do tej pory nie sądziłem, że ktoś by to chciał kupić...

12

A masz magnetofony do nich ? widziałem na allegro, że jak są sprawne i z pudełkiem (+ sprzęt oczywiście - niezależnie od tego, czy pudełkowy, czy nie) to idą drożej.

___
Press play on tape...