gepard napisał/a:Kaz kończę dyskusję. Z Toba normalnie sie nie da.
Epitety, bezczelnosc - to jest normalnie? Pogratulowac poziomu.
gepard napisał/a:Nie popełnię błędów kolesi z innych wątków i nie będe się pojedynkował z Toba na posty.
Nie popelniaj, bo w przeciwienstwie do "kolesi z innych watkow" ja nie staram sie zablysnac takimi tekstami "cool gosci", co to sa "luzaki" i "wporzo", ale nie majacymi pokrycia w faktach. Trudno Ci wiec bedzie odpisywac poza obrzucaniem mnie ciekawszymi i poglebionymi epitetami.
gepard napisał/a:Masz problem ze swoim ego, co nie tylko ja tu zauważam.
Dzieki za diagnoze. Szkoda, ze nie napisales, ze jestem dziecko Neo, albo pisowiec albo moher. To takie modne i trendy...
gepard napisał/a:Ja sobie postoję z boku i pośmieje się z Twoich postów.
A co Ci pozostalo innego? :)
gepard napisał/a:Teza o "konkurencyjności" też nie trafiona, ale również pokazuje Twoje samouwielbienie:)
To nie ja napisalem. Masz rozdwojenie jazni, ze nie wiesz co piszesz? Mnie dotychczas do glowy nie przyszlo, ze forum internetowe o Atari jest konkurencja dla strony internetowej o Atari. Ale okazuje sie jednak, ze cos sie legnie w tych glowach... czyzby to byl prawdziwy powod, ze od jakiegos czasu nie moge sie doprosic na AA o cokolwiek - a to o forum dla grafikow, a to o ogloszenie konkursu 24h?
gepard napisał/a:I już słyszę teksty od tych co mnie przestrzegali: nie zaczynaj dyskusji z Kazem bo jest monotematyczny i zarzuci cie postami.
I dokladnie tak bedzie. Jezeli napiszesz kolejna glupote, to spotka Cie to samo. A monotematycznosc na forum monotematycznym to rzeczywiscie trafiony zarzut... pewnie zgodnie z Twoja logika na forum Atarowskim powinienem dyskutowac o dupie Maryny. Bo przeciez dupa Maryny jest interesujaca i taka perspektywistyczna...
gepard napisał/a:Stwierdzam na koniec, iż logika w ujęciu humanistycznym (umiejętność stawiania tez na podstawie faktów) to nie jest Twoja mocną strona. Tak jak czytanie ze zrozumieniem. Koniec. Kropka.
Zamiast slowa "Twoją" uzyj slowa "moją" i bedziesz mial poprawnie sformulowane zdanie :)
PS. Przypatrz sie wypowiedzi Jacquesa i ucz sie a) normalnej rozmowy, b) obiektywnosci.
Kaz/Rohar
Prowadzę stronę dla obłąkanych: http://atari.online.pl/