Odp: 30 rocznica Gwiezdnych Wojen - Kino Iluzjon Warszawa
nie zaponinając o Babylon 5 i Battlestar Galactica...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie zaponinając o Babylon 5 i Battlestar Galactica...
BSG Classic to faktycznie klasyka, ale reimagining wciąż leci (choć imho dobre było do połowy drugiego sezonu i później wytraciło impet). A jak już przeszliśmy do współczesności, to coprawda tematyka niby infantylna, ale Heroes miażdży. Boję się tylko, że drugi sezon może nie być fajny, jak to zwykle bywa gdy nadmiernie rozciąga się jakiś temat (BSG jest tego klasycznym przykładem).
Heroes spoko...nie da się wygrać w chińczyka z japończykiem bo czituje:P
Tdc, jest cos takiego jak polska strona Red Dwarfa :). Lao coś pisał o hardcorowcach. Tak samo pomyslała o mnie moja przyszła żona gdy probnie obejrzala jeden odcinek ("Jezu co on oglada") a potem sama kupila wszystkie DVD i nie był to prezent z myślą o mnie. Później mnie nawet w tym swoim fanostwie przerosła. Co śmieszniejsze, ze mną było podobnie. Kiedyś, dawno temu naciąłem sie na jeden odcinek na WOCie (ze 12 lat temu nadali kilka serii) i stwierdziłem, że to jakiś badziew. A potem przypadkiem był nastepny odcinek, nastepny i nastepny, aż nie wiedzieć kiedy stałem się uzależniony.
Ostatnio edytowany przez gl.h (2007-05-26 00:52:15)
"uzależniony" ??
Muszę się mieć na baczności ! :P ;)
Też looknąłem na YouTube i już coś mi się kojarzy, ale nigdy nie widziałem tego filmu. Pierwsze wrażenie jest takie jak pisał laoo...
Natomiast widać też że ci co robili ten film, nie traktowali tego jak kolejny serial... choć ten gość z literką na głowie jest...dość... oryginalny 8-'
Wg polskiej stronki do grona uzaleznionych naleza:
# Sir Paul McCartney - piosenkarz
# Bill Clinton - prezydent USA
# Bill Gates - założyciel firmy Microsoft
# Stephen Hawking - fizyk
# Madonna - piosenkarka
# Terry Pratchett - pisarz fantasy
# Steven Spielberg - reżyser
# Patrick Stewart - aktor (kapitan USS Enterprise)
Nie byłbyś w złym towarzystwie. Może poza Clintonem, ale on miał po prostu taką pracę... :)
Ostatnio edytowany przez gl.h (2007-05-27 03:38:19)
kiedys widzialem pare odcinkow rowniez w lokalnej telewizji (tvp 3 lublin - odpowiednik WOTu) i od pierwszego odcinka przypadl mi do gustu. to ten wlasnie humor, orginalnosc, niskobudrzetowosc i jednoczesnie wspanialy scenariusz!
niech no tylko do domu przyniese te 8 sezonow ;) - zapowiada sie kolejne katowanie kolejnego serialu ;)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 12 zapytań ]