Temat: Kupię Box do Atari 65 XL
Jak w temacie, stan bardzo dobry, jeżeli ktoś miałby do tego Atari w niepozółkłej obudowie to również jestem zainteresowany :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, stan bardzo dobry, jeżeli ktoś miałby do tego Atari w niepozółkłej obudowie to również jestem zainteresowany :)
Kupię Box do Atari 65XE, teraz pasuje? :]
zobacze, co mam - albo inaczej. Zobacze czy mam dwa egz. w idealnym stanie, bo jeden mam conajmniej - to można by się zastanawiać. A ile dajesz ?? :) - bo jestem raczej typem bardzo niechętnie pozbywającym się czegokolwiek, co ma znaczek Atari. Nie mam tylko odkurzacza :) - a szkoda :) - (choć naklejka ... :) - )
Ostatnio edytowany przez Pin (2007-02-27 00:04:31)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 10 zapytań ]