Odp: EtherNEc
O ja, ale kanał.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
O ja, ale kanał.
Is there someone who has the schematic of this ETHERNEC board?
no i ? ;)
To wygląda bardzo ciekawie:
http://hardware.atari.org/netusbee/index.htm
hmmm. lipa, że to na porcie carta jest :/ to ma przepustowość 300kb na falconie. Z usb pewnie będzie jeszcze wolniej.
G'Kar:
tak spojrzałem na te fotki i widzę 40 gold pinów (rozstaw identyczny jak w IDE) - czy ja o czymś nie wiem, ale czy tutaj napewno chodzi o Ethernet ?
Zgadza się - 40 gold pinów, ale one mają znaczenie tylko pomocnicze - służą do połączenienia płytki wkładanej do slotu catridge'a z główną płytką drukowaną - ułatwia to montaż i zmniejsza naprężenia na płytce.
Jak spojrzysz na zdjęcie to mamy dwie płytki - mniejszą do slotu catridge i większą ze slotem ISA (62 styki)
PS. wyjeżdzam na wakacje więc prawidłowe płytki będę zamawiał dopiero po powrocie
NetusBee juz JEST! Jedyne 100 USD ;)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.534 sekund, wykonano 12 zapytań ]