Odp: Niemcy sie boja polski Atarowcow?
To nie wiesz, ze to sztinks na tych z grupy 'B' ;) :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To nie wiesz, ze to sztinks na tych z grupy 'B' ;) :)
no bez jaj... logo atari i jakas malita.... ktos musi beknac :/
Panowie, odpowiedzmy sobie szczerze na pytanie - ile procent atarowcow ma gleboko w 4 literach mundial i polska pilke? Ja napewno.
Ja bede ogladal, dar pysk, plakal, cieszyl sie i przezywal. a jak wygramy cos obudze sie rano na kacu ;-P
wiec wybaczcie, nei wszyscy to maja w D:>
Solo, ja wybaczam... 80% prenumeratorow nie widzi roznicy ;)
pozdr, szykuj gardlo na quasta :)
Panowie, odpowiedzmy sobie szczerze na pytanie - ile procent atarowcow ma gleboko w 4 literach mundial i polska pilke? Ja napewno.
Ja zgadzam się zdecydowanie z Sikorem i resztą. Dodatkowo popieram epi:
Oraz Gazetę Wyborczą
Jakiś czas temu widziałem w TV jakiegoś gościa z GW i facet miał conajmniej niepokolei (walczył z całą resztą osób w studiu...)
Co do piłki to może sprawa wyglądałaby inaczej gdyby kopacze byli botami na 6502 :D
Oczywiście mam też szacunek do myślących inaczej :)
Mnie polska liga piłki nożnej pasjonuje i interesuje tak samo jak imię psa burmistrza Wąchocka.
Ty to chociaż wiesz że ma imię :) (a nie wabi się)
Ja nawet nie wiem ilu piłkarzy lata za piłką :D
Ja wiem jedno: bramka jest okrągła a piłki są dwie !
Alex jak nie wiesz ilu bramkarzy lata za piłką to wpadnij kiedyś na sztab to zrobię Ci wykład :)
A ja tam lubię popatrzeć jak 22 bogaczy ugania się za balonem ze skóry. Normalnie to nie widzisz, co tak majętni ludzie robią a tu proszę bardzo - biegają, czasem sobie spluną. Interesujące są też reklamy wokół trawnika.
Ja wiem jedno: bramka jest okrągła a piłki są dwie !
A Świstak gole strzela ;)
LEGIA!
CE CE CEWUKA CEWUKAES [cenzurka] :-P
z innej beczki: Dzis zmarl Kazimierz Gorski :| na tuz przed mistrzostwami heh.
Ostatnio edytowany przez solo/ng (2006-05-23 15:50:06)
to byly jakies mistrzostwa ?!?
Nikt mnie nie przekona że to normalne, 20 lata a 1 tylko kopie
Polska gola taka jest kibiców wola :)
Zenon/Dial: oto chodzi - aby doprowdzić do konfrontacji :P Wtedy dopiero zaczyna się zabawa :)
To się nazywa rywalizacja o zasób :P
Jak byłem mały to pół osiedla rywalizowało w kolejce o kawałek chleba na święta :P Jak widać niektórych to bawi :) (chodzi o tę konfrontację)
Adam Klobukowski: święta racja ! :)
A i jeszcze moje oświadczenie:
Pragnę zapewnić że moje prorockie zdolności ( :) ) nie nakazywały mi żartować sobie z miłośników piłki nożnej. Wystarczy zwrócić uwagę na godzinę w której wysłałem mój wcześniejszy post ? to nie była próba szydzenia z kogokolwiek.
Ostatnio edytowany przez Tdc (2006-05-23 23:52:30)
mieszkam w Warszawie powinnem być za Legią ?
-tak?
łee tam wolę czarne koszule ale i tak mi to zwisa kto jest mistrzem i kto z kim gra (...)
ostanio się trochę ruszyło jak debile zdemolowali stare miasto ( ech ręce opadają )
"Panowie, odpowiedzmy sobie szczerze na pytanie - ile procent atarowcow ma gleboko w 4 literach mundial i polska pilke? Ja napewno" r. by Mikey
i podzielam całkowicie jego zdanię (!!!!)
heh - też nie wiedziałem, że były jakieś mistrzostwa. I co tam kopali - sędziego ?? - czy o co tam chodziło ?? :)
Co kopali? W okolicy, nowe doły na światłowody bo na normalnym kablu Net wybija jak jest burza
Czy to były TE miSZCZostwa? Czy chodzi o inne kopanie?
...ale teraz tak poważnie - były te mistrzostwa q*va, czy nie?!
a zresztą ch*j mnie tam...
Ostatnio edytowany przez grey/msb (2006-05-26 10:39:34)
Te co były są za nami
Te co będą są przed nami
Mnie to wisi tak jak Tobie
Jeden ma na bluzie duze logo Atari i podpis zamiast "Atari" - "Malita". Moze mi ktos przyblizyc co to jest "Malita" i czy "Atari" finansuje polskich kiboli? :)
W dzisiejszej POLITYCE także jest fotka kibola z bluzą tej firmy i z logiem ATARI. Malita to duża firma ciekawe czy zdaje sobie sprawę że to logo jest znakiem zastrzeżonym...
Prawdopodobnie nic to nie znaczy, bo zupełnie inna branża...
W takim razie trzeba zacząć sprzedawać sedesy z logiem Intela. ;)
Kloc Insajd
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.159 sekund, wykonano 10 zapytań ]