Odp: kto uzywa skype'a ?
No dobrze, na życzenie:
Z których nikt nie korzysta.
Nie widziałeś, a głosisz.
dla mnie sie wyróżniasz, bo nie widziałem innych
Nie widziałeś, a głosisz. Chyba nieszczery ten komplement.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No dobrze, na życzenie:
Z których nikt nie korzysta.
Nie widziałeś, a głosisz.
dla mnie sie wyróżniasz, bo nie widziałem innych
Nie widziałeś, a głosisz. Chyba nieszczery ten komplement.
To Ty uznałeś to za komplement.
Dobra skończmy ten temat, bo ktoś się zaraz zdenerwuje i to na nasze nieszczęscie nie będę ja. ;)
Nie wygłaszaj więcej kwestii w stylu nie widziałeś, a głosisz, bo na tym polega dyskusja, by wymieniać się opiniami, a nie stwierdzać, że rozmówca jest głupi. :rolleyes:
Nie stwierdziłem w żadnym miejscu, że jesteś głupi, o ile wiem. Co do kwestii w stylu?, oraz opinii, to wybacz? nie skomentuję.
:):) - hehe; a i tak widze, że większości j.w. wyszukiwarka skypa i tak ni ch - nie widzi :twisted:
Ja też zignorowałem Skype-a - zdecydowanie wolę IRC-a, ew. GG z klientem EKG ;) No i oczywiście forum Atari Area ;) Mimo wszystko Skype bardziej nadaje się do chwilowej zabawy, a nie do rozmowy, wymiany informacji itp.
skype byc dobry do przesylania plikow ;D no i rozmowy rowniez ;)
aa polecam jeszcze ten program: http://www.voipstunt.com/en/download.html
mozna dzwonic za FREE na stacjonarne !!!
wczoraj testowalem do krakowa ....kumpel dzwonil do Niemiec....
a mozna jeszcze do Francji Bitman ?? :) USA Monsoft ??? ;D i wielu innych krajow ...
sciagajcie i sami zobaczcie rolo zabawa :)
tia - tylko jak sie dziś okazało - o ile wczoraj był limit 30 minut, to dziś już 1 minuta - i przerywa połączenie - lecz fakt - bezpłatne. Dzwoniłem 30 razy do siebie do domu - było "fajnie" :P :):)
nom :) ale fakt ze za free no i dobra zabawa i czasami sie przyda jak chcesz cos malo i szybko powiedziec :)
ale z tego co slyszalem po 40 minutach taks ie dzieje...wiec trza wtedy nowe konto zakladac :D
tlen: cz_w_a
gg: 2806935
Skype rządzi do głosówek. W każdym razie na pewno bije tlena, z którego nie można łączyć dwóch kompów bez zewnętrznego ip. A w skypie toto trybi. :)
A. i nie dajcie sie oszukać, że nie działa na Win98! Działa!
Ostatnio edytowany przez epi (2006-02-01 20:26:20)
u mnie Skajpi ma bana za:
- mega zamula mi sprzet (XP, 1.8GHz PIV M)
- transfer plikow 1KB/s
Jabber/GG/DC++ ROX!
u mnie Skajpi ma bana za:
- mega zamula mi sprzet (XP, 1.8GHz PIV M)
hmmm dziwne ;] mam odpalone pelno programow w tle, emule i inne + skype i jakos nic nie zamula a procek xp 2400 ...
- transfer plikow 1KB/s
no tak chyba jest jak jedna osoba ze stron nie ma przekierowanego portu .......
No dziwne, dziwne... U mnie hula na PII 350 /98SE
a bana ma GG które nie raczy się nawet uruchomić.
Ostatnio edytowany przez epi (2006-02-02 01:32:23)
stryker faktycznie jestem za firewallem, no ale p2p smiga
epi sprobuj innego klienta z obsluga gg - konnekt, psi. dzialaly spoko na p133
gg do 5.x jeszcze był spox.
a tamte może sprawdzę. na razie jestem uTLENiony. ;)
A o Mirandzie Cyprian zapomnial. Ona chodzi chyba na wszystkim :)
Co do przesylania plikow przez Skype, ja siedze za dwoma firewallami i NATem i najczesciej jest pelna predkosc, ale czasem trafi sie informacja o przekierowaniu - wtedy zatrzymuje i lacze sie raz jeszcze i jest O.K.
A w nowym GG nie dzialal u mnie dzwiek i Video (w poprzedniej wersji przynajmniej dzwiek dzialal) - wywalilem to grówno ;) i zastapilem Miranda, przy okazji konto Gmail Talk mi dziala na niej :)
Ostatnio edytowany przez Pecus (2006-02-02 15:20:36)
cyprian: wspomniane przez ciebie klienty nie maja obslugi gg, ale siec o jaka sie opieraja - ma "transport" do gg... tak wiec uzywajac np. google talka - tez spokojnie sie mozesz polaczyc z userami gg - jesli wiesz jak toto skonfigurzyc :]
osobiscie polecam jako klienta - gajim (nie mylic z gaim, oba dzialaja zarowno pod windom, jak i pod *nixami) - ale pythong, o ktorego sie toto opiera, potrafi czasem przymulic kompa...
Pecus nie wspomnialem o paru innych rowniez :) . Wymienilem wylacznie te ktore mi najbardziej przypadly do gustu.
Jellonek, jesli juz chcemy byc dokladni to pojecie 'transport' dotyczy wylacznie Jabber/XMPP. konnekt uzywa systemu pluginow. :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 20 zapytań ]