tebe napisał/a:pewnie szanse nie są wieksza jak 10%
eee... nie gdadaj całe 25%, chyba, że liczysz opublikowane produkcje...
jellonek napisał/a:dlugo Cie tu nie bylo
byłem, ale po Cichu.
Pin napisał/a:jaki sens jest pisać dwa dosy ??
toć Panie władzo ja pracuje tylko nad jedynm DOS'em ;)
Pin napisał/a:Draco kończy kolejno każdy rozpoczęty projekt ...
i szacunek dla niego za to! Mi to jakoś niewychodzi.
Pin napisał/a:Sparta DOS X stanowi już jakiś standart - większość w pewnym sensie go zna, wiadomo jak pisać pod to soft
to fakt, standardem jest napewno, jednak ja nie należę chyba do większości, gdyż niepotrafię nawet napisać relokowalnego sterownika dla swojego zegarka RTC... Problemem jest tu format pliku Sparty ($FE $FE - czy jakoś tak) :(
Pin napisał/a:może większy sens jest, byś napisał coś pod SDX
próbuję sklecić z posiadanego już kodu (zdaje się z 1996 roku) programik, do kopiowania/przenoszenia/usuwania "całych drzew" podkatalogów - bo tego jeszcze nie ma na malucha, a inne wynalazki, jak np. soft do KMK nowy - Draco zrobił już update - poprostu chwilowo zeszły na dalszy plan. Mam nadzieje, że choć to mi się uda zrobić, zanim ktoś inny napisze coś takiego. pod MyDOS'em wychodzi to całkiem nieźle, ale pod Spartę muszę się dostosować do tego DOS'a, jego filesystemu i poprawić wszystkie "nielegalne" skoki i "używanie" systemu operacyjnego, aby niebyło konfliktów z OS'em Draco dla '816.
Pin napisał/a:Pierwsze wzmianki na temat HiDOS'a z czego pamiętam mają już ze 6 lat
cztery - z przed padu kompa.
Ostatnio edytowany przez Casper (2005-12-08 21:37:48)
FAQ: Cegła waży kilogram i pół cegły. Ile ważą dwie cegły ? :D
JIL 4EVER!