Temat: SIDPLAYER0.99beta !
Poprawiłem niewielką część dotyczącą inicjalizacji sida(dokładnie przerwań z c64) - teraz chodzą takie sidy jak np. Laserdance - HITHOUSE i jescze parę innych tego autora.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poprawiłem niewielką część dotyczącą inicjalizacji sida(dokładnie przerwań z c64) - teraz chodzą takie sidy jak np. Laserdance - HITHOUSE i jescze parę innych tego autora.
a gdzie wersja 0.98 ;)
[ Dodano: Pią Mar 18, 2005 2:08 pm ]
player gra bardzo ładnie a kretyńskie gęby niektórych komodziarzy (mam na myśli tylko tych którzy komentując twierdząc że ten player to syf) niech się teraz wypowiedzą :-)
No i jest wersja 1.0 , grzeniu popraw newsa !
pewnie kosmetyczne ;)
wczytujemy RASTAN.SID, wychodzimy przez ESC i mamy ZWIS
Przy Outrun Europe by Jeroen Tel jest zwis po wczytaniu.
Przy kawałku "void" takoż. W załączeniu.
To pewnie dlatego, że nie pojechaliście na forevera ;)
Czy poprzednia wersja odtwarzała te sidy poprawnie ???
Jeśli nie to znaczy że nic dodatkowo nie spieprzyłem więc trzeba zobaczyć czemu tak się dzieje - jeśli chodzi o Rastan to kiedyś już pisałem że relokuje się on tak że trudno wszystko upchać żeby chodziło !
hmm.. mi się trochę "rąbie"....
ale okryłem że na starych sterach "livedrive" działą lepiej...
wiem jestem emulgulatorem :lol: ;)
Shadows of the Beast nie działa - czarny ekran po odpaleniu sid'a. A szkoda, bo ta muzyka jest niesamowita jak dla mnie... 8O
od razu sie przyp... :) - wiadomo, że 100% *.sid nie moze ot tak sobie od razu działać;- ja tam nie narzekam :D
A czy ktoś tu narzeka? Mówimy, co nie działa, żeby można było ew. błędy stwierdzić i poprawić? Czekam na jakąś pełną wersję sid2pokey jeszcze? :P
[ Dodano: Pon Mar 21, 2005 22:40 ]
A tak się ma -1 do upływu dni i wieczną młodość. :rolleyes:
Pewnie że nikt nie narzeka! I tak już jest świetnie, ale zawsze może być lepiej, więc im więcej ludzi testuje i zgłasza narzek... przepraszam problemy :) tym lepiej chyba :?: Nie róbcie z nas malkontentów ;)
Swiety, thank you for your great work on Atari SIDPlayer.
BTW - I showed SIDplayer to a few C64 fans at Forever Hex demoparty, and they was amazed. One of them ask me, if it is Atari with build-in SID chip and he was surprised that Atari sw emulation of SID is possible with such cool result. :)
And now my wish:
I have found some problems with new version 1.00 (strictly speaking between 0.93 beta and 0.97 beta, but it survive in 1.00 too):
Great SID modules THRUST.SID, ACESHIGH.SID and CHIMERA.SID was working under the 0.93 beta version, but since the 0.97 (also in 1.00) it crash. Please, can you discover what is a problem?
Thank you once more.
Keep your great work! 8)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.078 sekund, wykonano 11 zapytań ]