Temat: Klass of 99 (skool daze)
Witam
Mam problem
Gram w klass of 99 i doszlem do momentu, kiedy znajduje CRYSTAL (krzysztal) . Probowalem go uzyc w roznych miejscach, ale nic nie wychodzilo, Gdzie trzeba to uzyc??
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Mam problem
Gram w klass of 99 i doszlem do momentu, kiedy znajduje CRYSTAL (krzysztal) . Probowalem go uzyc w roznych miejscach, ale nic nie wychodzilo, Gdzie trzeba to uzyc??
Pozdrawiam
a na co to gierka - na 8bit???
dziwne jakoś też nie znam :oops:
to mi zabiles klina. nie przypominam sobie zeby takie cos bylo w oryginale na zx wiec pewnie nie wytrzymam i zgram sobie i te wersje.
zdaje sie że to było tylko na c64,spectruma i amstrada...na a8 nie widziałem
tzn mozecie miec racje, bo ja w to gralem na Spectrum i teraz konwersje sciaglem niedawno na pc. Jesli chcecie to gra dostepna na tej stronie
http://staregry.gry-online.pl/index.php … lass+of+99
Kurcze, ten motyw z Crystalem jest niesamowity, gra tez:)
no tak ...
:lol:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 13 zapytań ]